Hihiii ♥

Olempa täällä jo jonkin aikaa lueskellut monenmoisia mukava juttuja ja jospa sitä sitten vihdoin monen pohdinnan jälkeen alkaisi itsekin tarinoimaan.
Hih..voipas olla jännää aloittaa blogi. 😛

Lähes kaikki pikkutytöt leikkivät pienenä prinsessoja, mutta minäpä teen sitä yhä edelleen.
Olen pienestä pitäen pukeutunut pitsiessuihin ja röyhelöihin, ensin äitini pukemana ja heti kun osasin itse, niin on syntynyt mitä muikeampia asuyhdistelmiä. Olen aina rakastanut brodyyrejä, pitsejä, pastellivärejä, muhkeita hameita, rusetteja, pussihihoja, makkarakiharoita (oma ei-niin-imarteleva nimitys prinsessakiharoille)..lyhesti siis kaikkea ylityttömäistä. Aiemmin en vaan tiennyt tyylille nimeä, mutta nykyisin japanilaisen nuorisomuodin ansiosta se tuntuu olevan koko maailmalle tuttu ja erittäin yleistynyt Lolita!

anime_lolita_in_white_-_fancywall.jpg

Kuten monilla, myös minulla lähti villitys animen katsomisesta, eli japanilaisista animaatioista. Pidin niistä jo pikkuisena, kun ystävälläni oli animea videokasetilla ja aina vieraillessani halusin niitä katsoa. En muista sarjaa, mutta 70-80-luvulta piirretyt olivat ja jotain rokokoo-meininkiä niissä taisi olla. Paremmin animeihin tuli tutustuttua, kun sain ensimmäisen oman tietokoneen ja siihen internetin kymmenen vuotta sitten. Sitten joidenkin koukeroiden kautta törmäsin lolita-meininkiin ja ajattelin, että tämähän on juuri sitä kaikkea mistä olen aina pitänyt! 😀

Fantasiajuttuja olin harrastellut jo ennen tätä ja nämä samaiset nörtti-ihmiset avasivat portit myös japanilaisille tuotteille; elokuville, sarjoille, peleille, sarjakuville, oheiskrääsälle…jne..
Ensimmäiseen animetapahtumaan pääsin vuonna 2004. Kyseessä oli tällöin sen ajan kaiketi ainoa alan tapahtuma Finncon-Animecon ja tuona vuonna se oli Jyväskylässä. Tämän jälkeen kun on tapahtumia kierrellyt, on huomannut kuinka ennen valtaa pitänyt hieman varttuneemman väen fantasiapuoli on jäänyt pikkutyttöjen animevillityksen jalkoihin.

Olen aina rakastanut laittautumista jokaista yksityiskohtaa myöten ja sitten tietysti ulos esittelemään aikaansaannostani. Teini-iässä tuli kokeiltua tyyliä jos toista..toisena päivänä olin lady gothic ja seuraavana reteesti löysistelevä hoppari, ehkä sitten viikonlopuksi punkkari ja seuraavalla viikolla ihkupissis ja sitten vaikka rokkityttö..
Animetapahtumiin tein pari cossausasua ja muutenkin lolita alkoi kiinnostaa ja sitemmin on liiallinen tyylien vaihtelu jäänyt.

Varmaankin tulee postailtua lolita-aiheesta, puvuista, hiuksista, asusteista ja kaikenlaisesta muusta hömpyrästä. ♥
Laitampa vielä lopuksi viimeaikoina puuhaamiani koruja, aluksi vain sormuksia ja kännykkäkoruja, kaikki eivät varmaan minulle jää, vaan lähteät uusiin koteihin.
Tästä on hyvä jatkaa… ◕ ‿ ◕

dsc04600.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *