I need boobs!

20120514_143957_-_copy.jpg

Ompas sitä ollut niin kiireinen, ettei ole mitään ehtinyt tännekään raapustelemaan..töiden jälkeen ollut väsynyt ja neitokaiseni on tietysti mamille kiukunnut päivähoidosta, vaikka siellä onkin ihan hyvin viihtynyt.

Töissä yrttejä viljelemässä olen viihtynyt todella hyvin hyvässä seurassa ja mukavissa hommissa..tänään pikkupaketin ollessa hoitotädillä valmistelin huomista koulunäyttöä ja tesmailin kivoja asuja yms. yhtä pikareissua varten tälle viikolle ja jälleen kerran tajusin tarvitsevani TISSIT!

 

Olen luonnostani erittäin pienirintainen ja jossain kohtaa olin asian kanssa ihan ok ja oikeastaan pidin siitä, ettei tarvinnut käyttää rintaliivejä..tosin näytin sellaiselta esiteiniltä sitten paidanseudulta.
Raskauden aikana sitten rinnat kasvoivat ja kävin rintaliiviostoksilla. Ensi kertaa sain katseltua oikeasti kaikkia liivejä ja päädyin ison liivikasan kanssa sovituskoppiin hihittelemään itsekseni. 😛
Ihanan imetysajan jälkeen kuitenkin jäi jäljelle entistä pienemmät tyhjät nahkapussit..ei mitkään kauniit todellakaan..

Sitä ei oikein tunne itseään naiseksi, kun se naiseuden näkyvin piirre puuttuu, vaatteet eivät istu ja kroppa ei näytä sopusuhtaiselta.
Tänään asuja kokeillessa olin ihan tutinoissani kun laitoin lindexin megamuhkeat rintaliivit, jotka kasvattat kuppikokoa reilusti..harmi vaan, että näistäkin a-kuppi on minulle liian iso ja itse kuppi jää aika tyhjäksi. Peittävämmän paidan kanssa liivejä voi käyttää…palatakseni pointtiin, näytin todella hoikalta ja kapeavyötäröiseltä kun povikoko kasvoi, näytin vihdoin sopusuhtaiselta! 😀

Myönnän olevani tissikade!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *