Kärväytin nahkani

happy_sun_by_chiisaihime90-d2yzwxc.png

Se olis sit kesän ensimmäinen ihon punoitus saatu eli nahka paloi vaikken ollut varsinaisesti suoraan auringossa vaan muovin peittämässä kasvihuoneessa.

Viikon olen ollut työskentelemässä Frantsilan yrttejä istuttelemassa kasvihuonella ja ollut oikein mahtavaa, mutta kylmästä ilmasta huolimatta on kasvihuoneella lämpötila päivällä noin +33-39, eli kuuma! On tullut mietittyä läpäiseekö säteet sellaisen hieman sumean muovin ja näköjään läpäisee..on meinaan toinen puoli naamasta hieman arka ja punoittava..samoin käsien iho ja niska hieman punoittaa ja on pienet rusketusrajat. Meitsi ei vaan ikinä oikeen nätisti rusketu, vaan olen valkoinen ja sitten palan.

Taukotuvassamme on Frantsilan omaa aurinkosuojavoidetta, mutten sitä ole laittanut, sillä se on viimevuotista ja kärsinyt pakkaset sun muut ja työnjohtajamme lupasi tuoda uutta tilalle..tarvitsee häntä tästä muistuttaa huomenna.

Kyllä se keväinenkin aurinko sitten kärväyttää..nihkeys! Pitääpi olla jatkossa varovainen. Tänään kyllä loppu kasvihuoneelta tila ja kirjanpidon mukaan ei olisi enää uusia taimikasvustoja istutettavana tälle vuodelle..mitäköhän sitten on luvassa, varmaankin kurvataan pellolle. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *