Merestä kerätty muovi uusiokäyttöön kosmetiikassa – GOSH Copenhagen!

Sain kunnian osallistua elokuun lopussa järjestettyyn GOSH Copenhagenin PR-tilaisuuteen, jossa saimme kuulla GOSHin uutuustuotteista, heidän brändistään ja brändin tavoitteista. Tuotemerkki oli minulle entuudestaan tuttu ainoastaan nimeltä, en ollut koskaan testannut heidän tuotteitaan. Kiinnostuin erityisesti heidän Ocean Waste Plastic -yhteistyöprojektistaan, jonka tarkoituksena on kerätä mereen kertynyttä muovia ja uudelleen käyttää sitä GOSHin tuotepakkauksien valmistuksessa. Näistä pakkauksista noin 40% on kierrätettyä muovia ja GOSHin tarkoituksena on laajentaa tätä pakkausmuotoa koskemaan useampaa tuotetta heidän tuoteperheestään. Tällä hetkellä tällainen pakkaus on käytössä heidän Dextreme -meikkivoiteessaan ja joka kerta, kun asiakas ostaa tuon meikkivoiteen, auttaa hän poistamaan merestä 10 muovipussia.

Olin super innoissani tästä ja mielestäni tämä on ihan mieletön juttu! Kaikki heidän uutuustuotteensa ovat vegaanisia ja vegaanisten tuotteiden määrä tulee kasvamaan tulevaisuudessa.Gosh meikit tuntuvat jotenkin todella innovatiisilta ja pitkästä aikaa raikkailta. Mulle tuli todella lämmin fiilis tästä brändistä ja heidän toimintatavoistaan, kaiken kruunaa nämä ihanat tuotteet, jotka esittelen teille seuraavaksi.

GOSH meikit
GOSH Copenhagen meikit

Lämminsävyinen luomiväripaletti

Rakkautta ensisilmäyksellä. Mulle tuli aivan sellainen olo, että joku olisi suunnitellut tämän mulle: täydelliset lämpimät sävyt, joista tuli todella syksyinen fiilis! Laitoinkin paletin heti testiin, sillä usein käy niin, että moni kakku on päältä kaunis. Tein luomiväripaletista tutoriaalin Instagramiini, jossa kerroin myös vähän fiiliksiä, joita paletista käytössä sain. Stoorit löydät Insta-profiilistani korostetuista stooreista!

GOSH Copenhagen –luomiväripaletissa on yhteensä 9 sävyä, joista vain yksi on metallinhohtoinen shimmersävy. Tämä on aika poikkeuksellista, mutta minulle se sopii oikein hyvin. Tykkään arkisin käyttää lähestulkoon kokonaan mattasävyjä meikissäni ja shimmersävyjä löytyy laaja valikoima muista paleteistani, kun niitä tarvin. Luomiväripaletti on nimeltään 006 To Rock Down Under! Itse tykkäsin sävyjen koostumuksesta tosi paljon ja mielestäni ne levittyivät luomelle vaivatta. En huomannut, että ne olisivat varisseet, mutta silti sävyt olivat pigmenttisiä. Olen testannut paletista kaikki sävyt ja tykkäsin sekä mattakoostumuksesta että shimmerkoostumuksesta. En keksinyt tästä luomiväripaletista mitään negatiivista sanottavaa, hinta-laatusuhdekin on mielestäni hyvä, sillä hintaa paletilla on noin 21€.

GOSH meikit
To Rock Down Under -luomiväripaletti

Vedenkestävä irtopuuteri

Tämän täytyi olla se eniten ihmetystä herättänyt tuote, kun kouluttaja esitteli meille kyseisen Waterproof Setting Powderin. Tämä yksinkertaisuudessaan tekee meikistäsi vedenkestävän!!! Käyttödemo PR-tilaisuudessa tehtiin silmiemme edessä ja pääsimme käsin koskemaan ja tunnustelemaan lopputulosta. Meikkivoiteen päälle laitettuna puuteri siis todella kiinnittää nestemäisen meikkivoiteen paikalleen niin, että pohjameikin kanssa voi mennä vaikka uimaan ilman, että se lähtee pois. En ole ihan varma, kuka sen haluaisi tehdä, mutta olin kerta kaikkisen häkeltynyt, että se on edes mahdollista. 😄 Ensimmäisenä tietenkin tulee mieleen, että tämän täytyy tukkia kaikki ihohuokoset niin, että niillä ei happi kulje – kouluttaja kuitenkin vakuutti, että tuote jättää hyvin hengittävän pinnan ja ei tuki ihoa/tee sitä tunkkaisen näköiseksi. Se ei tuntunut eikä näyttänyt ollenkaan liian puuteriselta tai tunkkaiselta hänen demotessaan puuteria tilaisuudessa. Kokemukseni perusteella tämä pitää paikkaansa ja puuteri vaikuttaa todella hyvältä!

Vedenkestävä puuteri
Vedenkestävä irtopuuteri
Vedenkestävä puuteri
Vedenkestävä irtopuuteri

Pohjustustuote silmänalusille

Olen pitkään haaveillut silmien alle laitettavasta primerista, koska se parhaimmillaan voisi ratkaista juoviin kertyvien peitevoiteiden ongelman. Tämä GOSH Copenhagen Under Eye Primer Cooling & Anti-Wrinkle -pohjustustuote silmänalusille tuntuu tosi hyvältä, satiiniselta ja siinä on haalean beige sävy. Olen valitettavasti ehtinyt testata tätä tuotetta vain yhden kerran ja sillä kerralla tämä ei toiminut niin loistavasti kuin olisin toivonut. Aion kuitenkin testata tätä vielä pariin otteeseen ja mikäli se on hyvä, niin siitä varmasti nähdään juttua Instagramini puolella. Tuotteen sanotaan kuitenkin ehkäisevän turvotusta, tummentumia ja juovia silmänympärysalueella, joten en halua heti tyrmätä tätä. Jatketaan siis testailua!

silmänalusprimer
Under Eye Primer CHAMELEON
GOSH primer
Under Eye Primer

Lumi Lips -huulikiilto

Tässä huulikiillossa oli kerrankin jotakin, millä se selvästi poikkeaa toisista huulikiilloista: tässä nimittäin on mukana peili sekä valot! Ja valo oikeasti on sen verran kirkas, että näen laittaa huulikiillon huulilleni ihan säkkipimeässä huoneessa ja putkilon kyljessä on vielä pieni peili. Koostumus GOSH Copenhagen Lumi Lips -huulikiillossa on melko tavallinen, mutta mielestäni se ei tunnu mitenkään överitahmealta. Lopputulos näyttää kosteutetulta, mutta ei kiillä tai hohda glitteriä liikaa. Sanoisin, että tämä on aika kesy huulikiilto, joka on varmasti monen mieleen vaikka arkena käytettynä! Rehellisesti sanottuna en ole huulikiiltojen suurin ystävä, mutta olen pikku hiljaa alkanu siedättään itseäni niihin ja ne menee jo aika kivasti mattalakan päällä.

GOSH huulikiilto
Lumi Lips -huulikiilto

Tällainen voisi olla reissussa sekä juhlissa tosi kätevä ja jopa tarpeellinen. Arkikäytössä valoa ei tule niinkään käytettyä, mutta aion sujauttaa tämän käsilaukkuuni seuraaviin juhliin, joihin menen.

Chameleon – ihmeitä tekevä meikinpohjustaja!

GOSH Primer Plus+ Skin Adaptor meikinpohjustaja oli toinen GOSHin tilaisuudessa esitelty tuote, josta olin aivan myyty. Kokeilin tätä tilaisuudessa käsilleni ja huomasin selkeän eron pohjustetussa ja ei-pohjustetussa kädessä – pohjustettu käsi nimittäin näytti niin paljon tasaisemmalta ja jopa meikatulta, aivan kuin siinä olisi ollut ohut kerros meikkivoidetta. Lisäksi tässä tuotteessa hauskaa oli sen väri: se oli suoraan pakkauksesta otettuna valkoista, mutta alkoi mukautua omaan ihon väriin heti, kun sitä levitti. Olen käyttänyt tätä kasvoilla ja tykännyt kyllä lopputuloksesta! Se tuntuu kosteuttavalta iholla ja tasoittaa kyllä ihon sävyä.

GOSH primer
GOSH Cameleon Primer

Microbladingilta näyttävä kulmatussi

Tästäkin olin tosi innoissani, koska olen halunnut hankkia hyvän kulmatussin, jolla saisi karvamaisia vetoja kulmiin, microblading -tyyppisesti. 24h Semi-Tattoo Ink Pen -kulmatussin aplikaattori näytti ensin hassun malliselta, mutta kulmalle laitettuna se olikin tosi luonnollisen mallinen ja kävi järkeen, että miksi se oli sellainen – tuo malli nimittäin helpotti tussin käyttöä tosi paljon. Tässä sanotaan olevan antioksidantteja sisältävä koostumus, joka huolehtii kulmien kosteustasapainosta. Tämä olikin mielenkiintoinen pointti, sillä minulla itse asiassa kuivuu joskus kulmien iho! Sinne kertyy helposti sellaista pintakuivaa iholäiskää – onko kellään muulla samaa ongelmaa? Olisi aika siistiä, jos kulmatuote auttaisi tällaiseen ongelmaan. Kulmatussi on vedenkestävä 24 tunnin ajan! Ensimmäisen kerran, kun kokeilin tätä, niin olin aivan myyty. Ihan kuin olisin käynyt microblading kulmieni vahvistuksessa – selkeitä ja ohuita karvanvetoja, joista olin haaveillut! Toinen käyttökerta kuitenkin muutti hieman kokemustani, sillä lopputulos ei ollutkaan enää niin yksityiskohtainen. Kulmat näyttivät silti hyvältä, mutta jäin kaipaamaan noita uutuudeltaan tullutta karvanvetomaista lopputulosta! Laittaisin tämän tuotteen kuitenkin jatkoon, koska kulmista sai vaivatta sievät tämän tussin avulla.Itse sain PR-näytteenä sävyn 002 Greybrown, jonka ajattelin jo nimen perusteella olevan ehkä liian kylmän sävyinen. Uskon, että mulle sopisi parhaiten sävy 003 Dark brown.

GOSH kulmatussi
24h Semi Tattoo -kulmatussi
GOSH kulmatussi
24h Semi Tattoo -kulmatussi

GOSH Velvet Touch Lipstick MATT -mattahuulipuna

Osa lukijoista ja seuraajistani saattaa tietää, että olen enemmän nestemäisen huulilakan ystävä. Käytän kuitenkin silloin tällöin tavallistakin huulipunaa ja olen kokeillut niitä kymmenittäin – minulla siis on kyllä käsitys erilaisista koostumuksista! GOSHin satiinisen tuntoinen mattahuulipuna on kyllä aivan ihana. Liukuu ihanasti paikalleen ja antaa satiinisen näköisen lopputuloksen. Ei missään nimessä kuiva, mattainen huulipuna, vaan tuntuu huulilla kosteuttavalta. Sain tilaisuudesta näytteeksi sävyn 026 Antique Rose, joka on sievä, syvä vadelmainen sävy! Tuote käyttäytyy mielestäni enemmän tavallisen huulipunan tapaan entä kuin mattahuulilakan. Pysyy kuitenkin yllättävän kivasti huulilla, mutta jättää esimerkiksi lasin reunaan huulipunaa. Valikoimassa oli aivan ihania sävyjä ja bongasin sieltä heti useita, joita olisi ihana testata!

GOSH mattahuulipuna
GOSH Velvet Matt huulipuna

Catchy Eyes -ripsiväri

Kyseinen ripsiväri on ilmeisesti GOSHin best seller maskara, eli kyseessä ei ole uutuustuote. Catchy Eyes Maskarassa on tosi kivan ja tarkan näköinen harja, joka on myös kaareva. Testasin käyttää ripsiväriä, vaikka yleensä joudunkin käyttämään vedenkestävää taivutusten vuoksi. Silti aina odotan, että joku päivä tulee se ei-vedenkestävä ripsiväri, joka vie multa jalat alta ja saa ripseni pysymään kaarevina 😄 Valitettavasti tämäkään ei sitä tehnyt ja haluan korostaa, että se ei tee missään nimessä tästä huonoa. Mulla vaan on niin jäykät ja alaspäin osoittavat ripset, että ne eivät pysy kaarella, mikäli tuote ei ole vedenkestävä.Olen nähnyt monen hehkuttavan tätä ripsiväriä – hintaakin sillä on vain reilu 10€!

GOSH Catchy Eyes
Catchy Eyes -ripsiväri

Tällainen setti oli testissä ja kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että aivan ihania tuotteita! Tuotemerkki ei tosiaan ollut minulle entuudestaan tuttu kuin nimeltään ja oli huikeaa päästä testaan näitä uutuuksia. Oletko sinä kokeillut jo GOSH Copenhagenin tuotteita?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *