Häälook: heleä iho hääpäivänä!

Kaupallinen yhteistyö: Vita Liberata

Kaunis päivetys ja hehku iholla hääpäivänä, niin kasvoilla kuin vartalollakin! Tämä oli meille molemmille tärkeää, sillä tykkäämme päivettyneestä ihosta, mutta emme halua terveyssyistä palvoa aurinkoa tarkoituksella ulkona. Itse olen luonnostaan supervaalea ihon sävyltäni ja koska olin pukeutumassa mustaan häämekkoon, halusin ihoni näyttävän päivettyneemmältä kuin mitä se tavallisesti on. Minulle oli myös tärkeää, että rusketus näyttää luonnolliselta, eikä esimerkiksi liian tummalta. Ratkaisun tähän toivat Vita Liberatan huikeat itseruskettavat ja heleyttävät tuotteet, joita pääsin kesällä yhteistyön merkeissä kokeilemaan ja valmistautumaan häälookiin niiden avulla! Puolisoni kävi Vita Liberatan suihkurusketuksessa (ei osana yhteistyötä) ja minä puolestaan päädyin käyttämään muutamaa loistavaa tuotetta kotona häihin valmistautuessani. Tässä postauksessa kerron, millä tuotteilla sain iholleni kauniin päivetyksen hääpäiväksi!

häät rusketus
<3

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water -vaahtoava rusketusvesi

Päivetyksen sain käyttämällä Vita Liberatan suosittua ja laadukasta  Invisi Foaming Tan Water -vaahtoavaa rusketusvettä. Tämä itseruskettava tuote sisältää ihoa kosteuttavia ja suojaavia kasviuutteita, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti. Invisi Foaming Tan Water on kirkasta, eikä se siis tahraa vaatteita tai lakanoita ollenkaan. Tämä oli mulle suuri plussa, sillä olen tarkka siitä, että tekstiilit eivät sotkeennu! 😄  Invisi Foaming Tan Water kuivaa iholle myös nopeasti, joten sen levittämisen jälkeen pystyy huoletta pukemaan vaatetta päälle.

Käytin tuotetta suurimmaksi osaksi iltaisin ja jätin sen vaikuttamaan yöksi. Käytin Invisiä viimeisen kerran vajaa viikon ennen häitä ja sävy oli vielä juhlapäivänäkin kaunis. Mulla on Invisistä sävy medium/dark ja levitin tuotetta iholle melko kevyesti, 1-2 pumppausta ruskettavaa vaahtoa per ihoalue. Apuna levitykseen käytin Vita Liberatan omaa laaduksta levityskinnasta. Rusketus syvenee noin 4-8 tunnin aikana ja aamulla iholla onkin kaunis päivetys. Ero minun ihon väriin on todella suuri ja olin itsekin hämmästynyt, kuinka kauniin sävyinen ja ennen kaikkea luonnollinen Vita Liberatan itseruskettavan lopputulos oli. Tiesin, että näillä tuotteilla saan ihoni kauniin päivettyneeksi hääpäiväksi!

häät itseruskettava
Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water -itseruskettava
häät itseruskettava
Vita Liberatan levityskinnas
häät itseruskettava
Hääpäivänä kuvauspaikalla

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion -itseruskettava kosteusvoide

Ylläpidin saatua päivetystä Vita Liberatan asteittain päivettävällä Self Tanning Gradual Lotion -kosteusvoiteella. Tämä tuote on mielestäni loistava juuri rusketuksen ylläpitoon, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta samalla päivettää sitä hiljalleen ja siten ylläpitää rusketusta. Sävytön itseruskettava kosteusvoide on melko huoleton levittää ja se leviääkin iholle todella hyvin. Se tuntuu myös ihanan kosteuttavalta!

Kauniin rusketuksen voi saada pelkästään tällä kosteusvoiteella käyttämällä sitä useampana päivänä peräkkäin. Myös tässä voiteessa on todella kaunis ja luonnollinen sävy iholla. Asteittain päivettävä kosteusvoide on mielestäni paljon miedompi kuin itseruskettava vaahto, jonka vuoksi sillä saatavaa rusketusta on helppo säädellä. Luulen, että tulen käyttämään tätä jatkossa myös ihan sellaisenaan vähän kevyemmän päivetyksen saamiseksi!

häät itseruskettava
Vita Liberata Gradual Tanning Lotion -asteittain ruskettava kosteusvoide

Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish -ihon heleyttäjä

Hääpäivänä oli tietenkin todella tärkeää, että iho näytti päivettyneen lisäksi myös heleältä ja tasaiselta. Valokuvauspaikalla iholleni levitettiin Vita Liberatan Body Blur -heleyttäjä, joka tekee ihosta uskomattoman kauniin näköisen. Body Blur on kuin meikkivoide vartalolle ja se tasoittaa ihoa sekä rusketusta todella upeasti. Tämä pois pestävä heleyttäjä sisältää hoitavia ainesosia, kuten Vita Liberatan itseruskettavatkin, jonka vuoksi se on myös hyväksi iholle. Voidetta voi käyttää myös kasvoille,vaikkakin Vita Liberatan valikoimasta löytyy kasvoille oma tuote.

Minulla on tästä sävy Latte Light, joka oli mielestäni sopivan sävyinen tällaiselle keskivaaleahkolle rusketukselle. Levitimme Blur-voiteen yläkroppaani vartalomeikkivoidesiveltimellä, mutta sen olisi voinut levittää vartalolle myös levityskintaalla. Voide levittyy iholle hyvin ja mielestäni sitä oli helppo työstää siveltimen avulla tasaiseksi. Blur-voide on täydellinen juuri silloin, kun haluaa ihon näyttävän kauniilta, heleältä ja päivettyneeltä!

häät itseruskettava
Vita Liberata Body Blur -ihon heleyttäjä
häät itseruskettava
HD Skin Finish

Olin todella tyytyväinen lopputulokseen ja siihen, miltä ihomme näyttivät hääpäivänä! Varsinkin Body Blur kruunasi ihoni ja viimeisteli sen todella upeasti. Oli ihanaa saada kaunis rusketus turvallisesti hääpäiväksi ja hieman extra heleyttä ihoon. Olen itsekin vasta-aikoihin opetellut itseruskettavien käyttöä, mutta olen sen verran ihastunut tähän ideaan ja itseruskettavilla saatavaan lopputulokseen, että uskon näiden jäävän pysyvästi käyttööni. Vita Liberatan tuotevalikoimassa on toinen toistaan huikeampia tuotteita, joita kannattaa kokeilla. Oletkaunis.fi:ssä on tällä hetkellä alekamppis menossa ja Vita Liberatan tuotteita löytyy -20% alesta!

Psst…Kahden morsiamen häihin pääset kurkistamaan myös aiemasta blogipostauksestani tästä!
häät itseruskettava

häät itseruskettava

kauneus iho rakkaus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *