Kokemuksia NYX Shine Loud -huuliväreistä

NYX Cosmetics Shine Loud -huulikiilto/-väri: jälleen yksi tuote, joka räjäytti TikTokin ja meni niin sanotusti viraaliseksi meikkimaailmassa! Sain NYX Cosmeticsilta PR-lahjana testattavaksi eri sävyisiä Shine Loud -huulivärejä, joita olettekin Instagram-tilini puolella nähnyt vilahtelevan. Näistä tuotteista on jonkin verran ollut ristiriitaisia kokemuksia testaajien kesken ja osa käyttäjistä on kokenut, että Shine Loud -huuliväreillä on vaikeaa saada tasaista lopputulosta. Tämän vuoksi halusin kirjoittaa teille lyhyen blogipostauksen, jossa kerron, miten itse olen käyttänyt näitä huulituotteita ja mikä tekniikka on minun mielestäni tuonut parhaan käyttökokemuksen ja lopputuloksen. Luvassa on muutama helppo vinkki, jonka avulla nämä tuotteet saa toimimaan mukavammin!

Shine Loud -huulivärit

Miten Shine Loud -tuotteita kannattaa käyttää?

Minkä tahansa kestävän huulituotteen kanssa on tärkeää muistaa hoitaa ja kosteuttaa huuliasi! Itse kuorin huulet säännöllisesti sekä levitän joka ilta niihin kunnon perinteisen Bepanthen-naamion yöksi vaikuttamaan. Tämä on toiminut mulla hyvin ja esimerkiksi kotitekoinen sokeri-hunajakuorinta toimii hyvänä ja helppona kuorivana tuotteena. Hyvin hoidetut huulet ovat paljon helpompi pohja meikille ja useampi huulituote näyttää niissä paremmalta. Meikatessa laitan lisäksi huuliin jotain hoitavaa voidetta siksi aikaa, kun teen pohja- ja silmämeikin. Voide kerkeää imeytyä huuliin ennen huulimeikkiä ja antaa hyvän pohjan hieman kuivemmallekin huulituotteelle.

1. Ensimmäinen ja yksi tärkeimpiä asioita NYX *Shine Loud -huulivärin kanssa on tehdä mahdollisimman ohut pohja pohjavärillä, joka on huuliputkilon toisessa päässä. Itse pyyhin applikaattorista kaiken ylimääräisen värin putkilon suulle ja vasta sitten vien tuotteen huulelle. Levitän mahdollisimman ohuen kerroksen, enkä tee perinteisestä edestakaista liikettä, jota suurin osa meistä on tottunut huulipunalla tekemään. Tämä tuntuu aluksi vaikealta, kun mieli tekisi ”värittää” huulet edestakaisin kunnolla, mutta mattalakkojen suurkuluttajana olen todennut, että se ei vain ole paras tapa. Tällaisten supermattaisten tuotteiden kanssa kannattaa siis pyrkiä siihen, että tuotetta tulee vain yksi kerros huulelle.

 

2. Annan pohjavärin kuivua ilman, että käytän huuliani yhdessä. *Shine Loud -huuliväri on kuin liimaa, jos laitan huulet yhteen ja ne tarraavat kiinni toisiinsa. Toki huulet irtoaa helposti toisistaan, mutta yhteentarttuminen muuttaa pohjavärin koostumusta ja se menee epätasaisen näköiseksi. On syytä malttaa antaa huulivärin kuivua huulille ilman, että koskee niihin. 😘

 

3 . Kun pohjaväri on kuivunut, voi päällimmäiseksi tulevan huulikiillon levittää huulille. Käyttömukavuus kasvaa aika paljon tämän jälkeen ja huulille tulee ihan erilainen tunne. Pohjaväri pysyy tosi hyvin paikallaan lähes koko päivän, mutta kiilto toki kuluu pois ja tarttuu lasin reunaan yms., mutta täysin kirkkaana. Kiiltoa voi helposti lisätä päivän mittaan, eikä se muuta pohjavärin ulkonäköä tai tekstuuria. Vaikka kiilto kuluu, niin tuo tahmainen tunne ei tule onneksi sellaisenaan huulille enää.

NYX Shine Loud kokemuksia

Tykkään itse näistä huuliväreistä tosi paljon ja haluaisin hankkia muutaman sävyn lisää. Näiden laittamisessa pitää nähdä hieman vaivaa, mutta kestävä lopputulos palkitsee. Kiilto on tosi voimakas ja lasimainen, joka tekee siitä aika näyttävän näköisen. Sopii mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin! Oletko sinä jo testannut näitä?

 

kauneus meikki tutoriaalit testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *