Lokakuun Glossybox + alekoodi

Glossybox lokakuu – kuukauden upein kauneusboksi? Sain Glossyboxin PR-lahjana lokakuussa ja tämä onkin ensimmäinen kerta, kun tätä kauneusboksia testailen. Täytyy sanoa, että suurena kauneusboksien rakastajana lokakuun Glossybox ei jättänyt kylmäksi. Kuinka upea design pakkauksessa onkaan, sopii täydellisesti lokakuulle! 😊  Sain teille jaettavaksi myös 30% alekoodin Glossyboxin tilausta varten, koodin löydät postauksen lopusta!

Lokakuun Glossybox

Lokakuun Glossybox

Glossybox on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, joka sisältää aina viisi kosmetiikkatuotetta. Tämän kuun *Glossybox on eksklusiivinen tuplajulkaisu, johon kuului vaaleampi pakkaus Enchanted Spirit ja tummempi pakkaus Midnight Fantasy – tilaajalle tuli lokakuussa jompi kumpi näistä bokseista. Minulle tuli tummempi pakkaus Midnight Fantasy ja tässä postauksessa pääsetkin kurkistamaan, mitä tämän boksin sisältä löytyi!

Lokakuun glossybox
Lokakuun glossybox

Glossybox – Midnight Fantasy

Lokakuun Glossybox sisälsi ihanan monipuolisen kattauksen kosmetiikkatuotteita. Paketti sisälsi meikkisiveltimen, peitevoidepaletin, meikinpuhdistusaineen, huuliöljyn sekä poskipunaduon! Itselleni ennestään tuttuja merkkejä kauneusboksissa olivat Bellápierre Cosmetics, Steve Laurant ja Luxie. Luxien siveltimet erityisesti ovat todella huikeita ja niitä käytän erittäin mielelläni! Myös peitevoidepaletti kiinnostaa kovasti, sillä siinä on useita eri sävyjä, joita voi käyttää korjaamaan ihon värivirheitä tai vaikkapa sinertäviä silmänalusia. Tämä boksi on hyvä esimerkki siitä, miksi tykkään kauneusbokseista niin paljon. Parhaillaan niistä saa loistavia tuotteita päivittäiseen käyttöön ja ennen kaikkea edullisesti. Alla kuva kauneusboksin infokortista, josta näet lisätietoa tämän boksin tuotteista tuotteista!

Glossybox-alekoodi

Sain teille jaettavaksi huikean alekoodin, mikäli haluatte testata Glossyboxia! Koodilla TIITU30 saat 30% alennuksen *kauneusboksista, kun liityt tilaajaksi, koodi on voimassa lokakuun ajan. Kuukausiboksin hinta on 17,90€/kk ja sen toimitus on ilmainen. Boksitilauksen voi myös irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla.

Mitä mieltä olet tämän kuukauden boksista? Itse tykkäsin sisällöstä kovasti. Luulen, että ainoa tuote, joka minulla jää käyttämättä, on tuo meikinpuhdistusaine. Antaisin boksille arvosanaksi 4/5! 💕

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *