Loppukatsaus: bareMinerals kosmetiikkajoulukalenterin luukut 17-24

bareMinerals -kosmetiikkajoulukalenteri (saatu pr-näyte) täytti kaikki odotukset sisällönsä suhteen! Luukkujen avaamista pystyi seuraamaan päivittäin Instagramissani ja edelliset luukut 1-16 avasin myös blogin puolella joulukuun puolenvälin jälkeen – voit kurkistaa sisältöön tästä!  Nyt olisi tarkoitus käydä loput luukut myös blogissa läpi, pohtia plussat ja miinukset sekä palata vielä kerran joulukalentereiden maailmaan.

kosmetiikkajoulukalenterit
bareMinerals 24 Days of Clean Beauty -kosmetiikkajoulukalenteri

17. luukku: Endless Glow Highlighter sävyssä Free. Upea bareMinerals korostuspuuteri, jonka luvataan antavan kauniin hehkun iholla ja myös häivyttävän ihohuokosia! Ihohuokosten häivyttäminen on loistava ominaisuus korostuspuuterilla, sillä monet eivät tykkää korostuspuutereista, jotka tuntuvat tekevän ihohuokosia suuremmiksi. Free on kaunis sävy, joka sopii varmasti monensävyiselle iholle.

bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri
bareMinerals highlighter

18. luukku: Gen Nude Buttercream Lipgloss sävyssä Heartbreaker. Huulikiilto on mielestäni tosi hyvä tuote kosmetiikkajoulukalenteriin, sillä useimmat tykkäävät käyttää huulikiiltoja. Itsekin yritän opetella koko ajan enemmän ja mielelläni testaan bareMineralsin huulituotteita, joista olenkin aina pitänyt! Huulikiillossa on kivasti pigmenttiä ja hieman helmiäisensävyinen hohde.

bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri
bareMinerals Liquid Lipstick

19. luukku: bareMinerals Shimmer Eyeshadow sävyssä Heart (vaaleanpunertava sävy). Olen tämän kalenterin myötä rakastunut bareMineralsin luomiväreihin! Toinen toistaan kauniimpia sävyjä ja mieletön pigmentti. Olen käyttänyt näitä liikkuvan luomen hohtavana sävynä ja ne onkin super helppo laittaa paikalleen pelkästään sormen avulla. Kerta kaikkiaan aivan loistavia tuotteita!

bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri
bareMinerals Eyeshadow

20. luukku: Gen Nude Powder Blush sävyssä Pink Me Up. Ihana, kun mukana oli myös pressed powder -poskipuna, sillä minulla ei ole vielä tullut käytettyä kalenterista tullut jauhemaista poskipunaa. Sävykin oli vielä mukavan universaali ja sopi minunkin vaalealle iholle, koostumus on kermainen ja helposti levittyvä. Olen käyttänyt tätä lähes päivittäin sen saamisen jälkeen ja voin ehdottomasti suositella tätä poskipunaa; tosi hyvä pigmentti ja pysyy myös kivasti iholla. Tätä tullaan varmasti näkemään kauneusjutuissani jatkossakin!

bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri
bareMinerals Blush

 21. luukku: Gen Nude Matte Liquid Lipstick. Mattapunien rakastajana näitä ei voi koskaan olla liikaa! Näissä bareMineralsin huulituotteissa on ihana, mieto tuoksu, joka muistuttaa hieman suklaata. Tykkään tuoksusta tosi paljon, plussaa siitä. 😚

bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri
bareMinerals GEN Nude Liquid Lipstick

22. luukku: Plumping Lipgloss. Kosmetiikkajoulukalenteriin mahtui mukaan myös huulia turvottava huulikiilto! En yleensä itse osta tämäntyyppisiä huulikiiltoja, mutta mielelläni kuitenkin testaan kauniin sävyn vuoksi.

23. luukku: All Over Face Colour Bronzer sävyssä Faux Tan. Tämä onkin tuttu tuote, jota olen aiemmin käyttänyt eri sävyssä! Nykyisin tartun harvemmin irtopuuterimaiseen aurinkopuuteriin, mutta muistan kyllä tykänneeni tästä tuotteesta. Pakko siis testata uudestaan. 😊

bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri
bareMinerals Bronzer

24. luukku: Plumping Lipgloss sävyssä 24 Karat. Viimeinen luukku piti sisällään saman tuotteen, joka kalenterista oli jo aiemmin tullut, mutta eri sävyssä. Odotin ehkä tässä luukussa jotain spesiaalimpaa, mutta onneksi tämänkin sävy oli kaunis ja pääsi jo heti kokeiluun.

bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri
bareMinerals Plumping Lipgloss

bareMinerals – plussat ja miinukset

Kuten jo alussa totesin, bareMinerals kosmetiikkajoulukalenteri ei tuottanut pettymystä! Sisällöltään se oli kattava ja sisälsi erilaisia tuotteita sekä ihohoidon että meikkituotteiden valikoimasta. Sävyt olivat neutraaleja ja universaaleja, eikä kalenterista tullut ollenkaan sellaista tunnetta, että siihen olisi laitettu ns. jämätuotteet. Ulkoasultaan se oli myös yksinkertainen, mutta kaunis. Tällaista kalenteria pitää kyllä mielellään esillä! Tykkäsin myös, että tästä tulleet tuotteet ovat matkakokoisia, koska sillä tavalla niitä pääsee testailemaan kätevästi ja ne ovat helppo kuljettaa mukana.

Miinuksia tämä kosmetiikkakalenteri ei juurikaan multa saa. Jos jotain pitää mainita, niin osa luukuista aukesi hieman huonosti, mutta yritinkin niitä päivittäin aina yhdellä kädellä avata ja toisella kuvata avaamisen. 😅 Kahdella kädellä tilanne olisi voinut olla toinen. Haluan myös mainita kosmetiikkakalenterin hinnan, sillä bareMineralsin joulukalenteri ei ollut halvimmasta päästä. Myyntihinnaltaan se oli muistaakseni 125€-140€  luokkaa verkkokaupasta riippuen. Sisältö kuitenkin oli todella laadukas ja monipuolinen, joka toki selittää hintaa. Moni edullisempi kosmetiikkajoulukalenteri sisältää todella erikoisen sävyisiä tuotteita, joita ei arkisin tule juuri käytettyä ja tuotteet menevät hukkaan, kuten myös rahat!

Kaiken kaikkiaan olin erittäin tyytyväinen tähän kosmetiikkajoulukalenteriin ja varmasti harkitsen sen ostamista seuraavana jouluna. Kiitos vielä Lyko.fi -verkkokaupalle mahdollisuudesta päästä testailemaan tätä kalenteria! Joulu on virallisesti jo ohi ja uusi vuosi otettu vastaan. Lomakin lähenee loppuaan, joka tarkoittaa arkeen paluuta ja siirtymistä taas töiden ja bloggaamisen puoleen. Oli ihanaa lomailla, mutta on arjessakin omat hyvät puolensa. Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *