Testissä kosteuttava peitevoide Makeup Revolutionilta!

UUTUUSTUOTE! Makeup Revolutionilta on tullut uusi, kosteuttava peitevoide nimeltään Conceal & Hydrate Concealer. Olen käyttänyt viime vuonna paljon hypetettyjä Conceal & Define -peitevoiteita kahdessakin eri sävyssä (C1 ja C2), mutta näistä jäi kokonaan kirjoittamatta oma postaus. Tuo paljon hypetetty ja halpa peitevoide ei sopinutkaan mulle ja käytin sitä oikeastaan vain cut crease -silmämeikin tekemiseen (johon se on kyllä todella hyvä). Syy, miksi en käyttänyt noita edellisiä peitevoiteita silmänalusiholleni, oli niiden kuivuus – ne tuntuivat vain korostavan entisestään silmän alla olevia juovia ja kasaantuvan niihin epäsiistin näköisesti. Olettaisin, että tuosta muuten niin tykätystä peitevoiteesta on tullut palautetta kuivattavuuden osalta, koska brändi julkaisi tämän kosteuttavan version peitevoiteesta.

kosteuttava peitevoide
Uutuus: Makeup Revolution Conceal & Hydrate Concealer

Ensifiilikset

Tietenkin tilasin peitevoiteen heti testiin! Olihan ainoa syy tuon edellisen käyttämättömyyteen kuivuus ja tämä uusi oli kosteuttava peitevoide. Salaa odotukseni olivat tässä vaiheessa aika korkealla, sillä kuivuus oli käytännössä ainoa ongelma minun ja tuon edellisen Conceal & Define -peiteaineen välillä.Tilasin peitevoiteen suoraan Revolution Beautyn sivuilta, sillä postikulut sieltä ovat vain noin  4€ luokkaa. Itse Conceal & Hydrate – kosteuttava peitevoide maksoi 7,99€, joten koko homma kustansi yhteensä 12€, joka mielestäni ei ole kallis hinta peitevoiteesta. Olisin toki tilannut tämän Suomesta, mutta ymmärtääkseni sitä ei vielä täältä saa – ainakaan minulle ei ole tullut vastaan!

Makeup Revolution peitevoide
Makeup Revolution Conceal & Hydrate -peitevoiteen aplikaattori

Makeup Revolution Conceal & Hydrate – kosteuttava peitevoide

Huomasin heti, kun otin tuotteen paketista, että tämä peitevoideputkilo oli isompi kuin tuo edellinen (josta kylläkin tuli isompi versio myöhemmin). Tämä putkilo sisältää 13g tuotetta ja alkuperäisessä oli 4g. Aplikaattori on säilynyt samanmuotoisena, mutta senkin koko oli hieman kasvanut. En olisi kyllä huomannut tätä, ellen olisi vertaillut aplikaattoreita vierekkäin. Minusta tämä on aivan kivan mallinen ja sillä saa tuotetta riittävästi kerrallaan. Tuotteen sanotaan olevan kosteuttava, kevyen tuntoinen ja se antaa keskipeittävän/peittävän lopputuloksen (medium/full coverage). Peiteaine sisältää myös hyaluronihappoa! Sen luvataan peittävän ihovirheitä, tummia silmänalusia ja tasoittavan ihon sävyä. Tuote on suunniteltu erityisesti kuivalle iholle ja sen satiinimaisen lopputuloksen ei pitäisi kertyä hienoihin juoviin. Kirsikkana kakun päällä tuote on cruelty free!

Conceal & Hydrate -peitevoide
Kosteuttava, edullinen peitevoide

Kosteuttavan peitevoiteen käyttäminen

Valitsin sävyksi C1, joka kylläkin osoittautui liian vaaleaksi minulle tällä hetkellä. Olen käyttänyt aikaisemmin tältä merkiltä sävyjä C1 ja C2, mutta silloin oli talviaika ja olin todennäköisesti vaaleampi iholtani. Niin väärä sävy ei kuitenkaan ollut, ettenkö olisi pystynyt käyttämään tätä kokeilumielessä. Ensituntuma tuotteesta iholla oli hyvä; mielestäni se levittyi hyvin paikalleen ja näytti tasaiselta heti levittäessä.Tuoksu muistutti Makeup Revolutionin toista peitevoidetta, hieman maalimainen/kemikaalinen tuoksu, mutta ei parfyyminen ollenkaan. Tässä on keskivahva peittokyky, joten tämän alle tarvitsee tummien silmänalusten peittämiseksi jonkin väriä korjaavan tuotteen, jos haluaa ne kunnolla peittoon.

Makeup Revolution peitevoide swatch
Conceal & Hydrate peitevoide C1 swatch

Ei mennyt kuin hetki tuotteen levittämisestä, kun peitevoide kasaantui silmän alla oleviin juonteisiin. Ajattelin, että tuote pitää varmaan kiinnittää mahdollisimman pian ja yrittää siten välttää tuota juoviin kasaantumista (creasing). Korjasin peitevoiteen painelemalla sitä uudelleen paikalleen beautyblenderillä, jonka jälkeen kiinnitin sen irtopuuterilla – käytin suosikki irtopuuteriani, jonka tiedän takuuvarmasti toimivan tähän tehtävään. Irtopuuterilla kiinnittäminen sai kuitenkin aikaan sen, että minun mielestäni peitevoide näytti taas liian kuivalta silmieni alla. Ja en usko syyn olevan irtopuuterissa, koska olen testannut sitä useilla peitevoiteilla, enkä ole huomannut sillä kuivattavaa vaikutusta maltillisesti käytettynä. Tämän jälkeen olen kokeillut tätä peitevoidetta sekä irtopuuterilla että ilman, mutta kummallakaan keinolla en ole saanut tuotetta sopivaksi minulle. On tämä selkeästi kosteuttavampi kuin edeltäjänsä, mutta silti lopputulos jäi kuivahkon näköisesti. Ilman irtopuuteria taas se kerääntyy enemmän juoviin, joka myös häiritsee minua itseäni.

Halpa peitevoide
Revolution Beauty – Conceal & Hydrate Concealer

Lopullinen arvio tuotteesta

Kuten sanon monen tuotteen kohdalla; se, että tuote ei sovi minulle, ei tarkoita että tuote olisi huono. Olen vaan itse melko tarkka peitevoiteesta nykyisin ja tiedän, minkä näköiseksi silmänaluseni voi parhaillaan saada ja millaisiksi ne voivat pahimmillaan mennä. En koskaan ajattele, että ihollani olevien juovien pitäisi kadota maagisesti kokonaan, mutta huomaan tuotteet, jotka niitä erityisesti korostavat. Muuten toiminnallisuudeltaan tämä kosteuttava peitevoide vaikutti hyvältä – varsinkin tämän hintaluokan tuotteeksi. Uskon, että kosteuttava peitevoide voi monelle ollakin sopiva tuote, varsinkin heille jotka tykkäsivät jo siitä edellisesta versiosta, mutta kaipaavat kevyempää lopputulosta. Tämä on kuitenkin selvästi kevyempi ja hoitavampi koostumukseltaan kuin edeltäjänsä.

Itse päädyn siihen tulokseen, että tämä ei pääse jatkoon minun osaltani. Tykkään käyttää erilaisen lopputuloksen antavaa peitevoidetta ja tarvittaessa voin maksaa siitä hieman enemmän. Olisi kiva kuulla, mitä muut ovat olleet tästä mieltä – oletko jo ennättänyt testata Makeup Revolutionin uutuustuotetta?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *