Kauneusbloggaajien meikkihaaste: vappumeikki!

Joukko kauneusbloggaajia on osallistunut vappumeikki -haasteeseen, jossa ennalta määriteltiin sävyt, joilla meikki tehdään! Väreiksi valikoituivat keltainen, vihreä ja pinkki. 💕 Nämä sävyt yhdessä eivät ole sellaisia, joita itse yleensä käytän, mikä tekee haasteesta vielä kivemman – mukava astua pois omalta mukavuusalueelta ja käyttää sävyjä, joita normaalisti ei käytä. Rakastan tämän tyyppisiä haasteita! Alla minun meikkikuvat ja tietoa tuotteista, joita meikkiin käytin. Lisäksi postauksen alaosasta löydät linkit mukana olevien kauneusbloggaajien postauksiin sekä heidän meikkeihinsä. Käy ihmeessä katsomassa, kuinka upeita meikkejä muut kauneusbloggaajat ovat tehneet! 🎈

Vappuinen meikkihaaste keltaisella, vihreällä ja pinkillä

Mulla oli mielessä heti kaksi erilaista meikkiä, kun sain tietää vappumeikkihaasteen sävyt! Toisessa päävärinä oli selkeästi vihreä ja toisessa pinkki. Toteutinkin nämä molemmat meikit (toisen toiseen silmään), mutta en ollutkaan tyytyväinen tuohon pinkin sävyiseen meikkiin. Joskus käy näin, että mielikuvat eivät täsmää toteutuksen kanssa. 😄 Alla kuitenkin voitte nähdä vilauksen myös tuosta toisen silmän meikistä.

meikkihaaste
Vappuinen meikki keltaisella, vihreällä ja pinkillä

Meikissä käyttämäni tuotteet:

Värikkäin luomiväripaletti, jonka omistan, on ehdottomasti Morphen ja James Charlesin yhteistyössä tehty luomiväripaletti  ”The James Charles Palette”. Käännyinkin heti tämän tuotteen puoleen, kun mielessä oli värikäs silmämeikki. Tykkään paletin laadusta tosi paljon ja se on myös monipuolinen luomiväripaletti, vaikka aluksi se näyttää sateenkaaren kirjavalta. Siinä on mukana ihania neutraaleja sävjä, joita käytän enimmäkseen arkisin. Ainoa miinus luomiväripaletissa onkin sen koko, se on nimittäin aivan valtavan kokoinen! Paletista on tehty myöhemmin miniversio, jonka olisin ehdottomasti ostanut, jos se olisi ollut tarjolla, kun itse hankin tuotteen. 😊 Meikkiin käytin tämän paletin vihreitä sävyjä!

Toinen molemmissa meikeissä käyttämäni luomiväripaletti on myös Morphen melko uusi ”Jaclyn Hill Volume II”. Tästä paletista löytyy myös tosi kauniita kirkkaita sävyjä, joita halusin tässä meikissä hyödyntää. Laadultaan kaikki testaamani sävyt ovat olleet hyviä ja kaiken kaikkiaan olen paletista tykännyt. Se on värimaailmaltaan aika pinkki ja useampi sävy taitaa vaaleanpunaiseen. Tästä syystä nappasinkin tämän paletin esille, kun halusin tehdä tosi pinkkiä silmämeikkiä. Käytin tästä paletista sekä keltaista mattasävyä, että useita pinkin mattasävyjä. Nappasin vielä kolmannen luomiväripaletin esille, koska muistin siitä löytyvän ihania hohtavia vihreitä shimmersävyjä. Tämä paletti on Lime Crimen kaunis ”Venus XL 2”, joka on myös vilahdellut Instagramini puolella meikkivideoissa ja -kuvissa.

Rajauksena vihreässä silmämeikissä ja huulilla käytin Jeffree Starin huulilakkaa sävyssä ”Doll parts”. Näitä Jeffreen huulilakkoja on turvallista käyttää myös silmämeikissä ja tämä toikin mielestäni kivan lisän meikille. Se yhdisti yläluomen ja alaluomen sävymaailman kivasti toisiinsa! Täytyy myöntää, etten keksinyt pinkkiä rajausta itse. Puolisoni aikani katsoi, kun touhusin meikin kanssa ja hän ehdotti pinkkiä rajausta. 😏 Good choice! Halusin tuoda meikkiin lisää näyttävyyttä lisäämällä siihen ihanat House of Lashesin Wing it Mini -ripset (pr-lahja), jotka sopivat mielestäni hyvin myös minun pienehköille silmilleni! Olen parhaillaan testailemassa erilaisia irtoripsiä ja etsimässä parhaita vaihtoehtoja melko pienille silmille. Kun testausurakka on ohi, jaan tietenkin tiedon blogipostauksen muodossa! Mulla ainakin on vaikeuksia välillä löytää sopivia irtoripsiä, kun kaikki näyttävät niin valtavan isoilta ja liian pitkiltä silmissäni.

meikkihaaste vihreä silmämeikki
Meikkihaaste: vappu!
vappuinen silmämeikki värikäs
Vappumeikki

Olosuhteista huolimatta toivotan kaikille oikein iloista ja rentoa vappua! Yritetään nauttia siitä ja toivottavasti sää on aurinkoinen. Alla linkit muiden osallistujien blogipostauksiin, joista näet heidän tuotoksensa. 🎈

Mira / Blinger shimmer

Charlotta / Charlotta Eve

Mari / Meikkiholisti

Taru / Miss Aria

Hanna / Hannamaria

Anzu / Sentenced to Live 

Maria / Maria Glow

Sonja / Meikkimonsteri

Annie / Mizzannie

Marina / Dioriina

Nani / Meikkiblogi Be Beauty or Creepy

kauneus meikki
Kommentit (10)
  1. Vappumeikki, meikkihaaste - Be Beauty or Creepy
    12.8.2020, 19:15

    […] Gingerbiscuit […]

  2. Colorful 1st of May Celebration Makeup - Charlotta Eve
    14.5.2020, 09:08

    […] Kauneusbloggaajien meikkihaaste: vappumeikki! – Gingerbiscuit | Lily 2020-04-30 […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *