Parhaat ihonhoitotuotteet sekaiholle

Kaupallinen yhteistyö: Skincity

Joskus on vaikeaa tietää ilman ammattilaisen apua, mitkä ihonhoitotuotteet voisivat sopia juuri sinun ihollesi parhaiten. Valikoimaa on todella paljon ja internetin purkkiviidakossa saattaa helposti turhautua sopivia tuotteita etsiessä. Sen vuoksi rakastan Skincity.com-verkkokauppaa ja erityisesti heiltä löytyvää maksutonta ihotestiä, jonka avulla Skincityn kosmetologit valitsevat sulle sopivat ihonhoitotuotteet sen perusteella, mitä olet testiä tehdessäsi kertonut ihostasi. Tämän testin ja suositusten avulla löysin itsekin parhaat ihonhoitotuotteet sekaiholle. Testi on helppo ja nopea tehdä (monivalinta) ja siinä pääset mm. valitsemaan erilaisista vaihtoehdoista sinun ihoasi parhaiten kuvaavat piirteet, millaisia tuloksia ihonhoidolta haluat, haluatko esimerkiksi tuotteiden olevan luonnonkosmetiikkaa sekä minkä hintaluokan tuotteista haluat saada suosituksia (kuvaesimerkki alla). Saat kosmetologin kokoamat tuote-ehdotukset 1-3 arkipäivän sisällä testin tekemisestä. Suosittelen tutustumaan testiin, sillä se ei sido sinua mihinkään, eikä testin tehneillä ole minkäänlaista ostopakkoa.

Skincityllä on mielettömän hyvä, henkilökohtainen ja asiantunteva kosmetologeista koostuva asiakaspalvelu, jonka lisäksi heidän verkkokaupastaan löytyy myös laaja valikoima kosmetiikkabrändejä, kuten esimerkiksi omat lempparini Hourglass, Paula’s Choice ja Laura Mercier. Tässä postauksessa kerron omat kokemukseni ihotestin perusteella valituista tuotteista (parhaat ihonhoitotuotteet sekaiholle) ja miten ne ovat toimineet minulla aktiivisessa käytössä. Olen käyttänyt kaikkia postauksen tuotteita vähintään puolen vuoden ajan, joten olen nähnyt myös pidemmän aikavälin vaikutukset ihollani.

Esimerkki ihotestissä kysyttävistä kysymyksistä

Skincity: ihonhoitoklinikka netissä

Tein itse ihotestin keväällä 2020 ja sain silloin kosmetologin suositukset Paula’s Choice -merkin tuotteista. Tämä listaus sisälsi tuotteet, jotka sopivat erityisen hyvin sekaiholle, eli sellaiselle joka rasvoittuu usein kasvojen t-alueelta, mutta iholla on myös kuivia kohtia. Sain tuotteet PR-lahjana kokeiluun ja otin ne heti käyttöön. Huomasin melko nopeastikin, kuinka hyviä nämä tuotteet olivat mulle ja muutamassa kuukaudessa näin konkreettisia tuloksia kasvoillani. Ihoni rasvoittui vähemmän, kasvoja ei kiristänyt pesun jälkeen, näkyvät kuivat kohdat olivat poissa ja ihohuokosetkin näyttivät pienemmiltä sekä puhtaammilta. Alta löydät tuotteet, joita minulle suositeltiin ihotestin perusteella.

Skincity: Paula’s Choice

Parhaat ihonhoitotuotteet sekaiholle

Paula’s Choice – CALM Nourishing Cleanser (normal to oily skin)

Ihoni reagoi herkästi liian tehokkaisiin puhdistustuotteisiin ja kasvojen ihoa alkaa kiristää nopeasti. Tämän vuoksi mulla onkin ollut vaikeuksia löytää sopivaa puhdistustuotetta kaksoispuhdistuksen toista vaihetta varten. Käytän päivittäin reilusti meikkituotteita, jonka vuoksi puhdistan ihoni hellävaraisesti kaksoispuhdistuksen avulla. Ensin liuotan iholta meikit öljypohjaisella tuotteella ja sen jälkeen pesen kasvot vielä geelimäisellä/voidemaisella tuotteella, joka puhdistaa varsinaisen ihon. Ihotestissä minulle suositeltiin Paula’s Choicen hellävaraista Calm Nourishing Cleanser -puhdistusgeeliä (normaalille/sekaiholle tarkoitettu), joka on osoittautunut aivan mielettömän hyväksi puhdistusaineeksi. Mikä tärkeintä, tuote pesee kasvot hyvin kuivattamatta ihoa! Olen käyttänyt tätä muutaman purkin ja tuote tulee ehdottomasti pysymään ihonhoitorutiineissani jatkossakin. Valitsin tämän tuotteen muuten viime vuoden suosikkituotteet -listaukseen mukaan!

Paula’s Choice -puhdistusgeeli

Paula’s Choice – Skin Perfecting 2 % BHA Lotion

Voisin heittää, että tämä voide on nykyisin avaintuote ihonhoitorutiineissani. Paula’s Choicen BHA-voide sisältää BHA-happoa (salisyylihappo), jolla on ihoa kuoriva vaikutus ja se on erityisen hyvä normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. BHA-happo myös liuottaa ihon tukkeumia ja ylimääräistä talia sekä tasoittaa ihon tekstuuria. Olen kokenut BHA-voiteen erityisen hyväksi iholleni, sillä olen tämän ja hyvän kasvoveden avulla päässyt eroon kasvojeni kuivista ja hilseilevistä kohdista. Useamman kuukauden käytön jälkeen huomasin myös muutoksen ihoni tekstuurissa ja ihohuokosten ulkonäössä. Iho näytti tasaisemmalta ja ihohuokoset olivat puhtaammat, jonka vuoksi ne näyttivät myös pienemmiltä. Kiinnitin muutokseen huomiota viime kesänä tehdessäni pitkästä aikaa juhlameikkipohjaa, sillä iho näytti jotenkin tosi tasaiselta aiempaan verrattuna! Käytän tätä noin 3-4 kertaa viikossa seerumin tilalla ihonhoidon iltarutiinissani. Skincityn sivuilla kerrotaankin, että iho kannattaa totuttaa BHA-hapon käyttöön ja aloittaa käyttämään tuotetta esimerkiksi joka toinen päivä.

Ystäväni soitti mulle viime kesänä ja sanoi, että on löytänyt aivan huikean ihonhoitotuotteen ja ajatteli, että se sopisi myös mulle. Tuote olikin tämä Paula’s Choicen BHA-tuote (nestemäinen versio), jota olin itsekin käyttänyt! Vaihdoimme kokemukset tuotteesta ja totesimme, että olemme molemmat huomanneet positiivisia muutoksia ihossa käytön aloittamisen jälkeen. Olen käyttänyt tuotetta ahkerasti vuoden ajan ja se päätyi myös viime vuoden suosikkituotteisiin!

Tästä tuotteesta on muuten olemassa erilaisia koostumuksia: voidemainen, nestemäinen ja geelimäinen. Kaikki ovat samaa tuotetta, mutta koostumuksen voi valita omaan rutiiniin sopivaksi/oman mieltymyksen mukaan.

Paula’s Choice – BHA Lotion

Paula’s Choice – RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30

Ihotestissä päivävoidesuosituksesi minulle valikoitui RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 -päivävoide, joka on koostumukseltaan kevyt ja sopii normaalille sekä rasvoittuvalle iholle. Tämä on kevätkesäisin minun lemppari päivävoide, koska se sisältää hyvän mineraalipohjaisen aurinkosuojakertoimen ja lisäksi voide on sävytetty, joten tarvittaessa voin käyttää tätä myös pelkiltään meikkipohjana. Voide imeytyy iholle hyvin ja jättää ihon pintaan satiinimaisen tuntuman. Päivävoide on erityisen hyvä rasvoittuvalle iholle, sillä voide hillitsee kasvojen kiiltelyä. Toimii muuten loistavasti meikin alla, olette varmaan tähän törmänneetkin Instagramini puolella meikkivideoissa!

Paula’s Choice -päivävoide

Paula’s Choice – RESIST Barrier Repair Moisturizer

Yövoiteena olen kosmetologin suosituksesta käyttänyt retinolia sisältävää RESIST Barrier Repair Moisturizer -voidetta. Voide sopii normaalille/kuivalle iholle, mutta on toiminut loistavasti yökäytössä myös sekaiholla. Tämä kasvovoide auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta, vahvistaa ihoa sekä auttaa häivyttämään ihon hyperpigmentaatiota. Kasvovoide sisältää myös paljon puhuttua retinolia, joka on tutkitusti tehokas raaka-aine ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Barrier Repair -voiteessa on ehdottomasti ollut tarpeeksi potkua kosteuttaa ihoani myös talviaikaan, joten olen voinut käyttää sitä ympäri vuoden.

Kun ihonhoitorutiini sisältää retinolia/happoja, muistathan aina käyttää aurinkosuojaa päivisin!

Paula’s Choice -yövoide

Kokemuksia Skincitystä: parhaat ihonhoitotuotteet sekaiholle

Täytyy kyllä todeta, että kosmetologilta tuli tuotteiden osalta aivan nappivalinnat minun iholleni. Jokainen näistä on sopinut mulle älyttömän hyvin ja olen huomannut ihossani selkeitä muutoksia parempaan suuntaan. Vaikka rohkenen näitä tuotteita sekaiholle suositellakin pitkän käyttökokemuksen ansiosta, korostan että tekemällä Skincityn ihotestin saat täsmäsuositukset, jotka tukevat oman ihosi ominaisuuksia, jotka valitsit testiä tehdessä. Jos sinulla on samantyylinen iho kuin minulla (sekaiho, hyperpigmentaatiota) ja kiinnostuit juuri näistä tuotteista, voit valita ihotestiin, että sinua kiinnostavat nimenomaan Paula’s Choice -tuotteet.

Skincityn palvelusta on aidosti apua sopivien tuotteiden valinnassa. Ihotestiä kannattaa hyödyntää myös silloin, kun kaipaat ihollesi sopivaa täsmätuotetta johonkin tiettyyn iho-ominaisuuteen, vaikka ihohoitorutiinisi olisikin muuten toimiva ja hyvä. Skincityn kosmetologeilta saat ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua sekä he auttavat ilmaiseksi ihonhoitoon ja heidän valikoimaansa liittyvissä kysymyksissä arkisin chatissä, puhelimitse ja sähköpostitse.

Lisäksi Skincityllä on aina maksuton toimitus Postin toimipisteisiin, josta iso plussa! Heiltä saa aina ihanan siististi pakatut lähetykset ja kassalla voit valita, haluatko tilaukseen mukaan tuotenäytteitä, Skincityn kestokassin ja meikkipussin sekä pienen Kokeshi-nuken kiitoksena asiakkuudesta. Lämmöllä suosittelen tutustumaan heidän verkkokauppaan ja palveluihin. Sivuilta löytyy myös kattava ammattilaisten kokoama ihonhoito-opas, josta löydät lisätietoa esimerkiksi erilaisista ihotyypeistä, raaka-aineista sekä hyödyllisiä vinkkejä ihonhoitoon liittyen.

Kokeshi
Skincityn ihonhoito-opas
kauneus suosittelen iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *