Parhaat siveltimet Flaer-merkiltä | Kicks.fi

Vegaaniselta Flaer-merkiltä tuli viime vuonna huikea kattaus meikkisiveltimiä, joita itsekin sain testattavaksi. Olen vähän sellainen, että etsin aina hyviä siveltimiä, sillä sitten kun sellaisia löytää, on niitä niin mukava suositella eteenpäin, koska hyviä siveltimiä tarvitsee kaikki, jotka meikkaavat. Siveltimillä on iso merkitys meikin lopputuloksessa! Kickseissä on tänään 28.3. kaikki Flaer-siveltimet 50 %:n alennuksessa, joten nyt voi tehdä hyviä sivellinhankintoja edulliseen hintaan (huomasin, että alennus lasketaan vasta kassalla). Alla minun lempparini, joita näette lähes kaikissa Instagram-videoissani.

Flaer-siveltimet meikkipohjalle

Olen kokeillut kahta Flaer-sivellintä meikkivoiteen levittämiseen ja tykkään molemmista todella paljon. Toinen siveltimistä on *106 Buffing Foundation Brush ja toinen videoillani paljon näkynyt kaksipäinen *108 Foundation & Concealer Brush. Käytän näitä siveltimiä itse lähes vuorotellen riippuen siitä, millaisen lopputuloksen haluan, sillä näissä on erilaiset harjakset. 106-siveltimellä saa halutessaan vahvemman meikkipohjan, kun taas sitten 108-siveltimellä tulee automaattisesti ohuehko ja kuulas meikkipohja. Kumpikaan näistä ei jätä rantuja kasvoille, mikä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista meikkipohjasiveltimissä!

108 Foundation & Concealer Brush
FLAER: 108 Foundation & Concealer (kuva lainattu Kicks.fi)
106 Buffing Foundation Brush
FLAER: 106 Buffing Foundation Brush (kuva lainattu Kicks.fi)

 

Flaer-valikoimasta löytyy myös tosi kivoja meikkisieniä, jos siveltimet eivät houkuttele. Meikkipohjalle oma suosikkini on *501 Soft Blending Sponge, joka on hyvä perus meikkisieni. Toinen, jota olen usein kehunut, ja jota käytän paljon, on pienempi teräväkärkinen meikkisieni *505 Precision Blending Sponge. Täydellinen meikkisieni silmäalusihon meikkiin, jättää nimittäin peitevoiteen ihanan häivytetysti iholle! Suosittelen kokeilemaan.

501 Soft Blending Sponge
FLAER: 501 Soft Blending Sponge (kuva lainattu Kicks.fi)
505 Precision Blending Sponge
FLAER: 505 Precision Blending Sponge (kuva lainattu Kicks.fi)

Flaerilla on myös ihania puuterisiveltimiä, joista minulle on muodostunut kaksi ehdotonta suosikkia. Aurinkopuuterin eli bronzerin levittämiseen olen käyttänyt jo pitkään *103 Precision Powder Brush -sivellintä ja mielestäni se toimii siihen tarkoitukseen aivan loistavasti! Tämä saattaa tarkkasilmäisille olla tutun näköinen sivellin videoillani Instassa. Irtopuuterin levittämiseen käytän puolestaan *104 Loose Powder Brush -sivellintä. Sivellin on löysäharjaksinen ja sillä on käytännössä mahdoton puuteroida kasvoja liikaa. Sivellin jättää iholle todella ohuen kerroksen puuteria, joka on suuri plussa!

103 Precision Powder Brush
103 Precision Powder Brush (kuva lainattu Kicks.fi)
104 Loose Powder Brush
104 Loose Powder Brush (kuva lainattu Kicks.fi)

Silmämeikkisiveltimet

Olen käyttänyt enemmän Flaerin siveltimiä meikkipohjassa, mutta heidän valikoimassaan on kuitenkin yksi silmämeikkisivellin, jota käytän lähes kaikissa meikeissäni. Luomivärin häivyttämiseen todella hyvä sivellin on *301 Tapered Blending Brush. Tämän siveltimet harjakset ovat täydellisiä häivyttämiseen ja tykkään siveltimen mallista muutenkin tosi paljon. Flaerin valikoimassa on muitakin hyviä silmämeikkisiveltimiä, mutta itse olen selkeästi eniten tarttunut tähän!

301 Tapered Blending Brush
301 Tapered Blending Brush

Tällainen kattaus Flaerin suloisia siveltimiä löytyy minun meikkipisteeltäni. 😊  Oletko jo testannut heidän tuotteitaan vai onko sinulle uusi tuotemerkki?

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *