PIHISTÄ tai PANOSTA: ripsiväri + Cocopanda alekoodi!!

*Sisältää mainoslinkkejä, osa tuotteista saatu pr-näytteenä. Pihistä tai panosta -postaussarja on edennyt toiseksi viimeiseen postaukseen ja tällä kertaa vertailussa on ripsivärit! Minulla on erittäin jäykät,lyhyehköt ja luonnostaan alaspäin suuntautuneet ripset, jotka kaipaavat ripsiväriltä sekä pysyvyyttä että näyttävyyttä. Tästä syystä olen päätynyt vedenkestäviin ripsiväreihin, jotka sitten poistan öljypohjaisella tuotteella päivän päätteeksi. Vedenkestävän ripsivärin ansiosta ripseni pysyvät taivutettuina koko päivän ja ovat näyttävämmän näköiset. Olen kokeillut lukuisia tavallisia ripsivärejä ja ne eivät yksinkertaisesti pidä taivutuksiani muutamaa minuuttia kauempaa, vaikka taivuttimet ovat hyväksi todetut Shiseidon taivuttimet. Pihistä tai panosta ripsiväri -postauksen tuotteet ovat valittu minun ripsityypilleni, mutta esimerkiksi kumppanini on testannut nämä ja löydät vanhasta blogistani jutun ripsivärivertailusta, jossa nämä molemmat tuotteet ovat mukana ja testissä myös pidemmissä ripsissä!

Cocopanda alekoodi

Minulla on ilo myös tarjota teille Cocopandan alekoodi: koodilla ”GINGERBISCUIT” saat 10% (lisä)alennuksen kaikista yli 55 euron ostoksistasi. Alennuskoodi käy siis myös jo alennettuihin tuotteisiin. Koodin voi käyttää kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin koodeihin. Alekoodi on voimassa 25.10. – 1.11.2019! Cocopandalla on esimerkiksi kiva valikoima *kosmetiikkajoulukalentereita, joihin koodia voi hyödyntää tai tsekata muita tuotteita Pihistä ja panosta -postaussarjasta. <3

Pihistä ripsivärissä!

Kun suunnittelin kesällä tätä postaussarjaa, tiesin heti minkä ripsivärin tulisin valitsemaan pihistä-tuotteeksi. Nimittäin Essencen ihanan Lash Princess -ripsivärin vedenkestävän version. Lash Princess -sarjassa on loistavia ripsivärejä ja olin todella innoissani, kun he julkaisivat vedenkestävän version. Vedenkestävä ripsiväri osoittautui olevan yhtä hyvä kuin muutkin Essencen Lash Princess -ripsivärit. Ripsivärissä on kartiomainen harjaspää ja sen luvataan tuovan ripsille lisää pituutta ja dramaattista tuuheutta.Tämän sanotaan luovan irtoripsiä muistuttavan vaikutelman ripsiin!

Pihistä edullinen ripsiväri
Pihistä tai panosta ripsiväri: Essence Lash Princess (vedenkestävä)

Ripsivärin käyttö ja hinta: olen huomannut tämän ripsivärin kohdalla, että sitä ei kannata kerrostaa liikaa, koska ripset alkavat helposti paakkuuntua. Pieni määrä siis riittää tekemään ripsistä näyttävän näköiset ja antaa niille sekä pituutta että tuuheutta. Ja mikä minulle parasta ja tärkeintä: taivutukset pysyvät koko päivän! Ripsiväri ei myöskään leviä päivän aikana, vaan pysyy hyvännäköisenä ripsillä. Essencelle tuttuun tapaan hintaa tällä tuotteella esimerkiksi Tokmannilla on n. 4€! Jos etsinnässäsi on ollut edullinen vedenkestävä ripsiväri, on Essence Lash Princess waterproof ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Pihistä halpa vedenkestävä ripsiväri
Pihistä tai panosta ripsiväri: Essence Lash Princess (vedenkestävä)
Pihistä tai panosta ripsiväri
Pihistä tai panosta ripsiväri

Panosta ripsiväriin!

Tähän tuotteeseen rakastuin myös ensikokeilulla. Kyseessä on Lancomen huikea *Hypnôse -ripsiväri (tuote saatu Cocopandalta) vedenkestävänä versiona. Muistan vieläkin sen fiiliksen, jonka koin tämän ripsivärin kanssa, kun ripsienpidennysten poistamisen jälkeen olin tuskastellut ripsieni kanssa ja etsinyt hyvää ripsiväriä. Lancomen ripsivärit tunnetusti ovat suosittuja ja itsekin olen aikanaan kokeillut useampaakin ripsaria heiltä – jostain syystä en kuitenkaan vedenkestävänä! Muutamia vuosia taaksepäin en ollut ajatellut, että vedenkestävä ripsiväri pitäisi taivutukset niin paljon paremmin kuin tavallinen ripsiväri, mutta kyllä siinä on selkeä ero. Ainakin, jos on tällaiset itsepäiset jäykät ripset, kuten minulla. Lancomen harjan sanotaan antavan tuuheutta sekä erottelevan ripsiä kauniisti. Itse olenkin tykännyt, että harja on juuri sopivan kokoinen, eikä ollenkaan liian suuri, kuten useasti harjat tahtovat olla.

Pihistä tai panosta lancome hypnose
Pihistä tai panosta ripsiväri!

Ripsivärin käyttö ja hinta: myös Hypnôse -ripsiväriin voi luottaa, että se pitää taivutukset täydellisenä koko päivän. Lisäksi se tuo kivasti pituutta, tuuheuttaa ripsiä ihanasti ja jättää ripset erotellun näköiseksi. Tämä ripsiväri kestää takuuvarmasti koko päivän ja se vaatii kunnon puhdistajan, jotta sen saa hankaamatta pois. Lancomella on olemassa oma kaksifaasinen puhdistusaine, mutta itse olen käyttänyt ihan tavallista öljypohjaista puhdistusainetta tämän poistamiseen ja pärjännyt niillä. Hintaa Hypnôsen vedenkestävällä ripsivärillä on noin 30€ luokkaa, *Cocopandalla esimerkiksi 29,95€.

Pihistä tai panosta ripsiväri Lancome
Pihistä tai panosta ripsiväri: Lancome Hypnose
Pihistä tai panosta ripsiväri
Pihistä tai panosta ripsiväri

Vertailu

Pihistä ja panosta ripsiväri -postauksen kahden tuotteen koostumukset ovat mielestäni aika erilaiset, mutta niillä pääsee samankaltaiseen lopputulokseen. Essencen Lash Princess -ripsivärin massa on kosteampaa ja paksumpaa, jonka vuoksi uskon sen paakkuuntuvan, jos massaa tulee ripsille liikaa. Hypnôsen massa taas on kuivempaa ja ohuehkoa, jota saa kunnolla kerrostaa tuuheuden saavuttamiseksi. Lancomen Hypnôse on hieman helppokäyttöisempi, koska se ei paakkuunnu kovin herkästi ja tuo hieman enemmän pituutta ripsiin, mutta ero ei todella ole suuri (kts. kuva alla). Essencen Lash Princess waterproof taas kaipaa sopivaa tekniikkaa, jotta saavuttaa halutun lopputuloksen. Kuitenkin näillä kahdella tuotteella päästään yllättävän samanlaiseen lopputulokseen ja se olikin se syy, miksi nämä kaksi tuotetta tähän valitsin. Minulle melkeinpä eniten ripsivärissä merkitsee se, että kuinka hyvin saan taivutukset pysymään paikallaan, koska kaiken muun voi työstää (tuuheuden, erottelevuuden), mutta taivutuksia ei voi millään tavalla muotoilla ripsiin, mikäli massa ei ole oikeanlaista. Nämä kaksi valitsemaani ripsiväriä ovat molemmat todella hyviä vaihtoehtoja jäykät ripset omaaville henkilöille! Ja kuten vanhan blogini ripsivärivertailusta huomaa, molemmat näistä toimivat myös pitkille ripsille erittäin hyvin.

Pihistä tai panosta ripsiväri
Yllä Essence Lash Princess WP / alla Lancome Hypnose WP

Ensi viikolla ”Pihistä tai panosta” -postaussarjassa on vuorossa viimeinen postaus, jonka aiheena on huulilakat! Laita blogini seurantaan esimerkiksi bloglovinissa tai facebookissa, niin saat ilmoituksen seuraavasta postauksesta! 💕

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *