Testissä Skin Treat Face -kasvojenhoitotuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu pr-näytteinä. Skin Treat Face -kasvojenhoitosarja on uusi vegaanisen, vartalotuotteista tunnetun Skin Treatin lanseeraama *kasvojenhoitosarja. Syyskuussa julkaistun ruotsalaisen tuotemerkin kasvojenhoitosarja perustuu tehokkaisiin luonnon ainesosiin ja sarja sisältää laadukkaita tuotteita jokaiselle ihotyypille. Sain kunnian osallistua Skin Treat Face -linjan lanseeraustilaisuuteen ja kuulla heidän uusista tuotteistaan. Tässä tilaisuudessa halukkaat saivat ihoterapeutin tekemän pienimuotoisen ihoanalyysin, jonka pohjalta tuotesarjasta valittiin omalle ihotyypille sopivat tuotteet. Olen ottanut osan tuotteista jo osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinejani ja osaa testaillut pikku hiljaa; oma ihotyyppini sai analyysin tulokseksi sekaihon, joka reagoi herkästi stressiin sekä on altis epäpuhtauksille. Tässä postauksessa esittelen siis minulle suositellut tuotteet, joita olen testaillut reilu kuukauden ajan.

Parasta Skin Treat Face -tuotesarjassa

Ennen tuotteiden esittelemistä haluaisin mainita lyhyesti muutaman aivan loistavan asian Skin Treat Face -tuotesarjasta. Pakkausten merkinnät nimittäin ovat vailla vertaistaan! Tuotteen pahvipakkausesta (ja osan myös tuotepurkeista) saat seuraavat tiedot:

  • Käyttötarkoitus (Function)
  • Orgaaniset aktiiviset ainesosat (Organic Active Ingredients)
  • Mukana olevat tehokkaat ainesosat (Featured Powerful Components)
  • Käyttöohjeet (Usage)
  • Tuoksu (Fragrance)
  • Ihonhoitorutiinin ehdotus / tuoteyhdistelmät ( Customize your routine)

En muista pitkään aikaan nähneeni näin loistavia pakkauksia (postauksen tuotekuvissa kuvia pakkauksista!). Katsoin myös, että Skin Treat -vartalonhoitosarjassa oli myös vastaavanlaiset merkinnät, ihan huikeaa – näistä on oikeasti hyötyä!

Skin Treat pakkausmerkinnät
Skin Treat Face – pakkausmerkinnät

Puhdistustuotteet ja naamiot

Skin Treat Face *Multi-Action Face Cleanser on tehokas öljytön puhdistusaine, joka poistaa iholta lian ja meikin. Tuote sisältää omenasta saatuja aminohappoja, kasvipohjaista kollageenia, luomuruusuvettä ja luomutaikapähkinää (Witch Hazel), joiden vuoksi sillä ei ole ollenkaan kuivattava vaikutus, vaan pikemminkin kosteuttava ja kosteutta sitova. En ole aiemmin pessyt aamulla kasvojani pesutuotteella, vaan käyttänyt puhdistukseen vettä ja misellivettä. Nyt olen kuitenkin ottanut tämän ihanan Multi-Action -puhdistajan osaksi päivittäistä aamun ihonhoitorutiinia ja kyllä tuntuu iho tykkäävän uudesta rutiinista ja tuotteesta tosi paljon! Kasvoilla on kerta kaikkiaan niin raikas tunne tämän puhdistuksen jälkeen ja tuotteessa on ihanan raikas, omenainen tuoksu. Tämän voisi ottaa myös kaksoispuhdistukseen mukaan vesipohjaiseksi puhdistajaksi, mutta toistaiseksi olen pysytellyt vanhassa lempparissani ja käyttänyt tätä Skin Treatin puhdistajaa aamuisin.

Skin Treat Face Multi-Action Cleanser
Multi-Action Face Cleanser -kasvojenpuhdistaja
Skin Treat Face Multi-Action Cleanser
Multi-Action Face Cleanser -kasvojenpuhdistaja

Skin Treat Face *10 min AHA + BHA + PHA Acid Face Mask on syväpuhdistava ja tehokas happokasvonaamio, joka vähentää ihon epäpuhtauksia ja kuorii ihon kuollutta ihosolukkoa pois. Tuotteen hapot myös tehostavat ihosolujen uusiutumista, tasoittavat ihon pintaa sekä sävyä; kuoriva naamio sisältää sekä salisyylihappoa että glykolihappoa. Tämä on siis älyttömän tehokas  kasvokuorinta, joka sisältää nimensä mukaisesti AHA, BHA ja PHA -happoja! Ensimmäisen kerran jälkeen en ollut aivan varma, että onko tämä jopa liian tehokas, sillä nipistely muutaman minuutin jälkeen alkoi kyllä tuntua kasvoilla melko voimakkaalta. En pitänyt naamiota täyttä 10 minuuttia ensimmäisellä kerralla, koska en ollut aivan varma, kuuluuko tämä asiaan vai onko se minun ihoni reaktio tuotteeseen. Tuotteessa onkin mainittu, että kihelmöintiä voi tulla ja juttelin muutamankin kauneudenhoitoalan ammattilaisen kanssa, että happonaamiot saattavat tehdä juurikin näin; ne esimerkiksi kiihdyttävät verenkiertoa ihon pinnassa. Iho tuntui tosi upealta heti seuraavana aamuna ja kaikki punoitus oli tiessään. Aion kyllä jatkaa tämän testaamista/käyttöä noin 1-2 kertaa viikossa ja uskon, että minun ihotyyppini ja ihoni kestää hyvin tällaisen kuorinnan! Käyttöohjeissa kuitenkin mainitaan, että keskeytäthän käytön, mikäli iholla ilmenee ärsytystä.

Skin Treat Face Acid Mask
10 Min AHA+BHA+PHA Acid Face Mask -naamio
Skin Treat Face Acid Mask
10 Min AHA+BHA+PHA Acid Face Mask -naamio

Seerumit

Skin Treat Face *Hydra-Infused Face Elixir on tehokosteuttava ja kiinteyttävä seerumi, joka sitoo kosteutta ihoon todella tehokkaasti. Seerumi auttaa ihoa pysymään elastisena sekä myös ehkäisee/korjaa ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää kasviperäistä kollageenia, hyaluronihappoja, verigreippiä ja rauhoittavaa aloe veraa. Olen ottanut tämän osaksi iltaihonhoitorutiinia, sillä huomasin tämän tuotteen olevan sen verran paksumpi, että se lähti yhdessä kosteusvoiteen kanssa rullautumaan meikin alla, eikä sen vuoksi sopinut minulle siihen tarkoitukseen. Tämä seerumi on kuitenkin ihana laittaa yöksi kasvovoiteen alle ja iho tuntuu aamulla todella ravitulta ja kosteutetulta. Olen käyttänyt tätä tehohoitona iltaisin kasvojeni kuivimpiin osiin ja se on tuntunut toimivan loistavasti.

Skin Treat Face Hydra-Infused Face Elixir
Hydra-Infused Face Elixir
Skin Treat Face Hydra-Infused Face Elixir
Hydra-Infused Face Elixir

*BHA Anti-Blemish Face Elixir -seerumi on kirkastava ja puhdistuva tuote, joka vähentää ihon epäpuhtauksia ja puhdistaa tukkiutuneita ihohuokosia. Tämän lisäksi se rauhoittaa talin tuotantoa eli auttaa esimerkiksi rasvoittuvaa ihoa. Seerumi sisältää myös spirulinaa, teepuuöljyä, BHA-happoa ja prebiootteja, jotka tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa. Prebiootti ei ollut itselleni tuttu käsite ihonhoidossa (olin kyllä kuullut probiooteista), mutta prebiootit auttavat ja vahvistavat ihon hyviä mikrobeja, jotka puolestaan taistelevat huonoja mikrobeja vastaan ja näin hillitsevät esimerkiksi ihon tulehdustiloja. Löysin Kauneushoitola Hillan sivuilta hyvän jutun koskien pro- ja prebiootteja ihonhoidossa – pääset juttuun tästä! Tätä olen käyttänyt osittain sekä iltarutiineissa että aamurutiineissa ja täsmähoitona kasvojeni T-alueelle, joka rasvoittuu herkästi ja kerää epäpuhtauksia. Anti-Blemish -seerumissa on aivan ihana teepuuöljymäinen tuoksu, joka kuitenkin häviää kasvojen iholta melko nopeasti eikä jää tuoksumaan nenään!

Skin Treat Face BHA Anti-Blemish Face Elixir
BHA Anti-Blemish Face Elixir
Skin Treat Face BHA Anti-Blemish Face Elixir
BHA Anti-Blemish Face Elixir

Skin Treat Face *Redness Relief Face Elixir on rauhoittava kasvoseerumi, jonka sanotaan vähentävän punaisuutta ja rauhoittavan ärtynyttä ihoa. Seerumi sisältää aloe veraa, prebiootteja, lakritsiuutetta ja allantoiinia, jotka kaikki tukevat ihon hyvinvointia, tasapainottavat ihoa. Minulla kasvoihin tulee paikoittain punertavia kohtia ja ihoni on hieman punakka muutenkin, joten olen lisännyt tämän seerumin iltarutiineihini. Käytän seerumia joko Hydra-Infused -seerumin seassa tai paikoittain punertaviin kohtiin ihossani. Seerumi on koostumukseltaan kevyt, joten sitä voi käyttää myös meikin alle tarvittaessa.

Skin Treat Face - Hydra-Infused Face Elixir
Redness Relief Face Elixir
Skin Treat Face - Hydra-Infused Face Elixir
Redness Relief Face Elixir

Skin Treat Face *Brightening Vitamin-C Face Elixir -seerumi sisältää nimensä mukaisesti runsaasti c-vitamiinia. Seerumiin on käytetty kakadumarjaa, jonka on sanottu olevan maailman rikkain c-vitamiinia sisältävä hedelmä. Piti kyllä itse googlettaa tuo marja (kakadu plum), kun en yhtään tiennyt, mikä marja on kyseessä! Google-haun perusteella löytyi kyllä useita tuotteita, joissa tätä marjaa käytetään juurikin sen c-vitamiinirikkauden vuoksi. Olen aiemmin käyttänyt c-vitamiinipohjaista seerumia nimenomaan meikin alle ja otin tämän seerumin käyttöön suoraan samaan tarkoitukseen; seerumi on tuntunut kyllä aivan super hyvältä ja sopii hyvin meikin alle. Kakadumarjan lisäksi Brightening Vitamin-C -seerumi sisältää pomeloa, sitruunavettä sekä skvalaania, jotka tasoittavat ihoa sekä auttavat ihoa säilyttämään sen kosteustasapainon. Tämä seerumi myös imeytyy nopeasti, joten sopii senkin puolesta hyvin meikin alle.

Skin Treat Face Brightening Vitamin C Face Elixir
Brightening Vitamin C Face Elixir
Skin Treat Face Brightening Vitamin C Face Elixir
Brightening Vitamin C Face Elixir

Kasvovoiteet

Skin Treat Face *Hydra-Light Face Gel -kasvovoiteen sain testattavaksi juurikin sekaihoni vuoksi, sillä tämä helposti imeytyvä ja kevyehkö voide sopii erityisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Kasvipohjaisia kollageeneja ja prebiootteja sisältävä kasvovoide on ollut mulle aivan täydellinen meikin alle, vaikka ihoni onkin herkästi rasvoittuva. Olen silti kokenut, että tarvitsen meikkipohjan alle kunnon kosteutusta, sillä vaikka ihoni rasvoittuu, on siinä osakseen tosi kuivahkoja ja helposti kiristäviä kohtia. Koen myös, että meikki näyttää paremmalta, kun ihoni on hyvin kosteutettu. Olen vaihdellut Hydra-Light voiteen ja etanavoiteen välillä meikin alle käyttäen tätä voidetta ihon kuivempiin kohtiin ja etanavoidetta muualle kasvoihin. Tätä voidetta voisi käyttää myös öisin, jos haluaa kevyttä, mutta tehokasta kosteutusta!

Skin Treat Face Hydra-Light Face Gel
Skin Treat Face Hydra-Light Face Gel
Skin Treat Face Hydra-Light Face Gel
Skin Treat Face Hydra-Light Face Gel

Skin Treat Face *Nutrient Enriched Face Cream on ehkä taivaallisin asia, mitä iholleni on tapahtunut ilmojen viilennettyä. Kiristykselle pystyi sanomaan heipat kyllä tämän tuotteen käytön aloituksen jälkeen. Syväkosteuttava kasvorasva sisältää myöskin kasvipohjaisia kollageeneja, prebiootteja, viikunakaktusta ja se kosteuttaa, vahvistaa ja palauttaa ihoa ja sen kosteustasapainoa. Myös kuivan ihon omaava puolisoni on täysin rakastunut tähän voiteeseen! Minulle tämä on liian tuhti meikin alle, mutta yövoiteena aivan mieletön. Koostumus on rikas ja paksu, mutta se levittyy iholle vaivatta ja tuntuu ihanan voimaiselta!

Skin Treat Nutrient Enriched Face Cream
Skin Treat Nutrient Enriched Face Cream
Skin Treat Nutrient Enriched Face Cream
Skin Treat Nutrient Enriched Face Cream

Skin Treat Face kokemuksia

Skin Treat Face -linja on kyllä vakuuttanut minut näin ensikokemusten perusteella ja minusta tuntuu, että ihoni näyttää esimerkiksi paremmalta kuin vuosi sitten tähän aikaan. Toki vaikutukset näkyvät paremmin pidemmällä aikavälillä, mutta täytyy sanoa, että alku on lupaava ja tuotteet tuntuvat ihanilta. Skin Treatilta löytyy monipuolinen valikoima tuotteita sekä kasvoille että vartalolle, joten sarjasta löytyy sopivia tuotteita useimmille ihotyypeille. Tuotteita on saatavilla Kicksin myymälöistä ja *verkkokaupasta!

Skin Treat Face tuotteet
Skin Treat Face
Skin Treat Face tuotteet
Skin Treat Face
kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *