Testissä Ida Wargin itseruskettava kasvoille!

En ollut ennen tätä koskaan käyttänyt itseruskettavia tuotteita, jos lukioajan päivettävää Doven vartalovoidetta ei lasketa. Tämä johtuu siitä, että olen tosi vaalea iholtani ja olen ajatellut, että minun on vaikeaa löytää tarpeeksi ”mietoa” tuotetta sekä en ole jaksanut perehtyä koko itseruskettava -asiaan, jos totta puhutaan! Olen pitänyt itseruskettavia tuotteita jotenkin hankalina käyttää ja pelännyt epätasaista, oranssia tulosta. Nyt minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla *Ida Wargin itseruskettavia tuotteita PR-näytteinä ja päätin tarttua tilaisuuteen. Ajattelin, että hyödynnän tämän korona-ajan kotoilun ja kärsin mahdollisesta epätasaisesta brunasta täällä neljän seinän sisällä!

Kokeilussa Ida Wargin itseruskettava kasvovoide

Sain Ida Wargin upeat, vegaaniset tuotteet kotiini pääsiäisen aikoihin ja ei mennyt montaa päivää, kun uskalsin jo tarttua purkkiin! 😄 Sain vinkin ihanalta Why Not PR:n Noralta, että minun kannattaisi testata itseruskettavaa kasvovoidetta yhdessä kosteusvoiteen kanssa, koska olen ensikertalainen ja ihoni on vaalea. Tein kasvojeni iltahoidon rutiinin aivan normaalisti ja viimeisenä steppinä kokeilin sekoittaa nokareen itseruskettavaa voidetta kosteusvoiteen sekaan. Tämä taktiikka ei ihan onnistunut, sillä tämä sekoitus meni kokkareiseksi geelimömmöksi. 😄 Päätin toteuttaa testin niin, että levitin kasvovoiteen kauttaaltaan kasvoilleni ja päälle kerroksen *Self-Tanning Face Lotion -voidetta sävyssä medium. Yritin levittää voiteen mahdollisimman tasaisesti tavallisen kosteusvoiteen tyyppisesti. Kaulalle ja ylävartaloon laitoin myöskin Ida Wargin itseruskettavaa *Self-Tannin Moussea, jonka levitin myös mahdollisimman tasaisesti, mutta silti melko huolettomasti *levityskintaalla. Jännityksellä jäin odottamaan, millainen peilikuvani olisi aamulla.

helppo itseruskettava
Ida Warg Self-Tanning Lotion Medium -kasvovoide
helppo itseruskettava
Ida Warg Self-Tanning Mousse itseruskettava vartalolle

Kokemuksia Ida Wargin itseruskettavista tuotteista

Minusta ihanaa näissä tuotteissa oli se, että ne eivät tuoksuneet iholle laittaessa millekään. Pyrin aina välttämään voimakkaan tuoksuisia voiteita erityisesti kasvoillani, sillä ne usein tuoksuvat nenääni koko päivän ja saan helposti niistä migreenin. Ida Wargin itseruskettava kasvovoide on koostumukseltaan tavallisen kosteusvoiteen kaltainen ja enemmänkin juokseva kuin paksu. Se levittyy iholle hyvin ja sen saa helposti tasaisesti levitettyä. Ihoni ei ole reagoinut tuotteeseen millään tavalla, vaikka olen nyt käyttänyt tuotetta viikkojen ajan ja se on tuntunut mukavan kosteuttavalta kasvoilla.

Ida Warg
Self-Tanning Lotion – koostumus

En olisi kyllä uskonut, että aamulla kasvoillani oli niin kaunis, kevyt päivetys! Kaiken lisäksi kasvot näyttivät väriltään todella luonnollisilta ja voide oli korostanut omia pisamiani kivasti. Laitoin *Ida Wargin itseruskettavaa kasvovoidetta todella vähän ja vieläpä toisen kosteusvoiteen päälle, mutta silti sain kauniin päivetyksen. Alla kuva kasvoista sekä itseruskettavan kanssa että ilman (molemmat kuvat otettu luonnonvalossa puhelimella).

Ida Warg
Yksi kerros Ida Wargin itseruskettavaa kasvovoidetta
Kasvot ilman itseruskettavaa

Tuotteissa ei tosiaan ole parfyymejä, mutta seuraavana päivänä tunnistin iholta miedon tuoksun, joka antoi flashbackin solariumin jälkeisestä hajusta, vaikka edellisestä solarium-käynnistä taitaa olla ainakin kuusi vuotta aikaa. Tuoksu oli kutenkin tosi mieto ja mulla on super tarkka nenä, joten en osaa sanoa, tuoksuuko tämä muiden nenään ollenkaan. Puolisoni ei haistanut tuoksua, vaikka kokeili myös voidetta itselleen. Eli voimakkaasta tuoksusta ainakaan ei ole kyse! Vartalolle tarkoitettu mousse tuoksui mielestäni hieman voimakkaammalle kuin tämä kasvoille tarkoitettu itseruskettava, mutta mieto silti sekin.

Päivetys kestää kasvoilla useamman päivän, mutta toki vaalenee päivä päivältä vaaleammaksi. Olen itse lisännyt voidetta noin kolmen päivän välein, mutta edelleen kosteusvoiteen päälle ja todella pienissä määrin. Lopputulos voisi olla mahdollisesti pitkäkestoisempi, jos sitä käyttäisi reilummin. Tämä tapa on mulle kuitenkin just täydellinen ja olen tuotteisiin sekä päivetykseen todella tyytyväinen! Mielestäni tämä on loistava tuotesarja aloittelevillekin itseruskettavien käyttäjille, kuten mulle. Sarjasta löytyy myös tummemmat sävyt jo kokeneille itseruskettavien käyttäjille, jotka haluavat kunnon brunan pintaan kevyen päivetyksen sijaan! 😄

Onko tämä brändi sinulle tuttu ja oletko jo testannut tuotteita? Olis kiva kuulla, onko teidän joukossa samanlaisia uusia itseruskettavan käyttäjiä vai olenko ainoa, joka testaa näitä vasta nyt? 😂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *