Tutoriaali: viileä harmaa/nude silmämeikki arkeen

Multa on pitkään toivottu kylmäsävyistä silmämeikkitutoriaalia ja vihdoin sain myös blogin puolelle koottua teille kuvatutoriaalin harmaasta silmämeikistä! Itse suosin yleensä arkisin lämminsävyisiä meikkejä, mutta myös esimerkiksi harmaa silmämeikki tuo tosi kivaa vaihtelua. Löysin Black Fridayna hyvästä alesta kivan viileäsävyisen KKW Beautyn luomiväripaletin ”Matte Smoke”, jolla halusin tämän tutoriaalin toteuttaa. Vaikka itse käytin jenkeistä tilattavaa luomiväripalettia, muistin että mulla on joskus ollut myös Maybellinen luomiväripaletti ”The Nudes”, jolla vastaavan silmämeikin voisi tehdä. Maybellinea myydään useissa kivijalkamyymälöissä, kuten Citymarketissa, Prismoissa ja Sokoksilla. Muut meikkitutoriaalini löydät muuten kätevästi tästä!

tutoriaali silmämeikki
Viileäsävyinen silmämeikki

Tutoriaali:

Luomiväripaletin ja sävyjen kuva alla!

1. Pohjustin luomeni *Smashboxin luomivärinpohjustusvoiteellani, joka on lemppari primerini luomelle.

2. Valitsin häivytyssävyksi vaalean beigen sävyn (a), jonka levitin häivytyssiveltimellä luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle luomaan silmää suurentavaa efektiä.

3. Liikkuvalle luomelle käytin sävyä (b) ja levitin sen lähes koko luomelle, kuitenkin painottaen sitä enemmän ulkonurkkaan.

4. Lisäsin luomiväripaletin vaaleinta sävyä (c) liikkuvan luomen sisänurkasta alkaen noin puoliväliin saakka, jotta luomesta näkyisi selvemmin ns. ombre-efekti, eli se selkeästi tummenee ulkonurkkaa kohden. Vaalea sävy tuo myös kivasta kontrastia luomelle.

5. Tummensin ulkonurkkaa ja luomivakoa vielä sävyllä (d). Tumma sävy tuo takaisin syvyyttä lookkiin!

6. Alaluomelle käytin vaaleaa sävyä (e), jota lisäsin vielä hiukan myös yläluomelle häivytyssävyksi. Näin sain ala- ja yläluomen sävymaailman yhdistettyä toisiinsa.

7. Rajasin luomen/käytin eyelinerina sävyä (f), sillä halusin rajauksen olevan hieman utuinen ja pehmeä. Tummesin myös vielä samalla sävyllä alaluomen ulkonurkkaa, jotta rajaus häivyttyy myös alaluomelle.

8. Viimeiseksi lisäsin ripsivärin ylä- ja alaripsiin ja harmaa silmämeikki oli valmis!

tutoriaali harmaa silmämeikki
KKW Beauty – Matte Smoke Eyeshadow palette

Tykkäsin tästä luomiväripaletista tosi paljon ja olenkin käyttänyt sitä arkisin useasti. Harmaa silmämeikki pienellä nude-vivahteella on myös sellainen, jossa olen viihtynyt yllättävän hyvin, vaikka aiemmin olenkin aina käyttänyt arkena lämpimiä sävyjä. Ajattelin taas seuraavaksi tehdä kuvatutoriaalin raskaille luomille ja hyödyntää tässä toista silmääni, jossa on huomattavasti paljon raskaampi luomi kuin tässä tutoriaalissa olevassa. Jätä siis ihmeessä kommentti, minkä sävyisen tutoriaalin haluaisit seuraavaksi nähdä! Voit ottaa myös instani seurantaan, niin saat nopeiten tietää uusista tutoriaaleista, joita teen sekä blogin että instagramin puolelle. 😘

tutoriaali
Harmaa/nude silmämeikki
tutoriaali
Harmaa/nude silmämeikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *