Tutoriaali: helppo, luumuinen silmämeikki

Luumu, lila ja purppura ovat ihania sävyjä, joita voi mielestäni käyttää silmämeikissä vuodenajasta riippumatta. Nämä sävyt myös sopivat kaiken värisille silmille. Helppo, mutta näyttävä mattainen silmämeikki on lookki, jota itse suosin arkena, kun haluan näyttää meikatulta, mutta en halua liian juhlavaa/hohtavaa silmämeikkiä. Tein tämän helpon silmämeikkitutoriaalin käyttäen Huda Beautyn ”New Nude” -luomiväripalettia, joka on aivan mielettömän kaunis paletti ja suosittu esimerkiksi morsiusmeikeissä.

helppo silmämeikki
Silmämeikki tutorial

Helppo silmämeikki luumun sävyillä:

1. Pohjustin luomen luomiväriprimerilla ja levitin sävyn a (bare) kauttaaltaan koko luomelle.

2. Häivytin luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle sävyn b (tickle). Väri on melko vaaleanpunainen, joten käytin sitä maltillisesti ja häivytin reilusti.

3. Tummensin luomen ulkonurkkaa sävyllä c (spanked) ja nostin sitä myös kevyesti luomivakoon, mutta en niin korkealle kuin kohdan 2. sävyä.

4. Siirryin tummimpaan sävyyn d (love bite), jolla tein luomen ulkonurkasta vielä tummemman. Tätä sävyä en nostanut enää luomivakoon ollenkaan, vaan pysyttelin ulkonurkassa.

5. Painelin/pakkasin littanalla siveltimellä kevyesti sävyn e (tease) alaluomen ripsirajaan. Pakkaamalla sävyn ripsirajaan saa siitä vähän intensiivisemmän kuin suoraan häivyttämällä.

6. Häivytin saman sävyn e (tease) häivytyssiveltimellä alaluomelle puhtaalla siveltimellä, jotta alaripsirajasta ei tule liian tumma. Tässä vaiheessa kävin vielä yläluomea läpi häivytyssiveltimellä, jotta kaikki näyttäisi mahdollisimman häivytetyltä.

7. Rajasin yläluomen myöskin sävyllä e (tease) käyttäen luomiväriä ikään kuin eyelinerina. Tällä keinolla ripsirajaa saa tummennettua helposti ja nopeasti.

8. Häivytin tekemäni rajauksen ulkonurkasta siten, että se sekoittui ulkonurkan tummaan väriin ja lisäsin ripsivärin, jonka myötä meikki oli valmis!

HUDA BEAUTY new nude tutoriaali
Huda Beauty ”New NUDE”

Huda Beautyn värimaailma on ihana ja sävyt ovat tosi laadukkaita. Kuten kuvasta näkyy, niin olen rakastanut tätäkin palettia paljon ja käännyn sen puoleen useasti. Tästä löytyy peitevoide cut creasen tekemistä varten, mattasävyjä, shimmereitä sekä kaksi ”pressed glitter” sävyä (excite & infatuated). Voisin heittää helposti, että tämä on Top 5 lemppareissani luomiväripalettien osalta.

Ensi viikolla tiedossa olisi helppo ja nopea arkimeikki raskaille luomille, itsellänihän on toisessa silmässä huomattavasti paljon raskaampi luomi kuin toisessa ja käytän tulevassa tutoriaalissa nimenomaan tuota raskaampaa luomea mallina. Napsauta blogini seurantaan esimerkiksi bloglovinissa tai facebookissa, niin saat tiedon seuraavasta postauksestani! 💕

Huda Beauty new nude suomi
Huda Beauty – The New Nude luomiväripaletti
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *