Tutoriaali: kuparinen silmämeikki The Body Shopin luomiväripaletilla

Kuparinen silmämeikki on todella lähellä sydäntäni ja heittämällä yksi lempiväreistäni silmämeikissä. Olinkin niin ilahtunut, kun sain The Body Shopin upean Bold as Nature -luomiväripaletin (pr-näyte), jossa oli kauniita kuparisia sävyjä ja värimaailma todella kaunis muutenkin. Olen käyttänyt luomiväripalettia instagramini puolella muutamassa meikkitutoriaalissa ja paletti on ollut kovassa käytössä arkimeikissä. Halusin tehdä tästä vielä kuvatutoriaalin tänne blogin puolelle ja päädyin kupariseen, melko arkiseen silmämeikkiin. Alla kuvalliset ohjeet silmämeikistä ja kokemuksia The Body Shopin luomiväripaletista!

Tutoriaali: kuparinen silmämeikki Body Shopin luomiväripaletilla

(alla kuva luomiväripaletista ja käytetyistä sävyistä)

Kuvalliset ohjeet silmämeikkiin

1. Pohjustin luomeni Smashboxin luomiväriprimerilla, kuten aina. Helposti rasvoittuvilla luomilla silmämeikki säilyy parempana pohjustusvoiteen avulla.

2. Valitsin luomiväripaletin vaaleimman kuparisen sävyn (a) häivytyssävyksi luomivakoon. Levitin sävyn luomivakoon ja sen yläpuolelle. Mattasävy levittyi luomelle helposti ja tasaisesti!

3. Jotta silmämeikistä sai intensiivisemmän, tummensin luomivakoa tummemmalla kuparisella sävyllä (b). Tätä sävyä en enää nostanut luomivaon yläpuolelle, vaan keskityin syventämään sävyä luomivaossa. Tämän luomiväripaletin mattasävyt ovat mielestäni hyviä; ne eivät varise, ovat hyvin kerrostettavissa ja pigmentin määrä on sopiva. Tämä paletti sopisi loistavasti esimerkiksi aloittelijalle arkikäyttöön!

4. Halusin tuoda vähän vaaleampaa sävyä luomen keskiosaan, joten levitin siihen metallinhohtoisen harmahtan sävyn (c). Bold as Nature -luomiväripaletin metallinhohtoiset sävyt eivät ole kovin hohtavia, joten ne sopivat minusta oikein hyvin arkikäyttöön. Niistä saa halutessa vähän enemmän potkua irti, mikäli ne levittää luomelle kosteutetulla luomivärisiveltimellä. Siltikään metalliset sävyt eivät ole niin valoa heijastavia kuin mitä ne usein ovat.

5. Rajaan usein silmäni luomivärillä ja niin tein myös tällä kertaa. Ruskealla sävyllä (d) tummensin ripsirajaa sekä hieman luomen ulkonurkkaa. Tykkään tummentaa ulkonurkan, sillä se muotoilee mielestäni silmän mallia enemmän mantelinmuotoiseksi. Minulla on melko pyöreät, pienehköt silmät ja tykkään meikin avulla hieman modata niiden mallia!

6. Käytin samaa ruskeaa mattasävyä (d) kevyesti myös alaluomelle ja yhdistin näin ylä- ja alaluomen ulkonurkasta.

7. Lisäsin meikkiin ripsarin ja homma oli valmis! Jälleen pienillä muutoksilla tästä silmämeikistä olisi voinut tehdä yksinkertaisemman tai vaihtoehtoisesti hieman näyttävämmän! Kokonaisuudessaan tykkään tästä luomiväripaletista arkikäytössä ja sen sävymaailma on kerta kaikkiaan kaunis!

 

The Body Shop ”Bold as Nature” -luomiväripaletti

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun testasin The Body Shopin luomivärejä ja täytyy sanoa, että tykkäsin! Ymmärtääkseni heillä on vain muutamia paletteja valikoimassaan, mutta tämän laatu sai minut kyllä ehdottomasti kiinnostumaan niistä. Oletko sinä testannut heidän luomiväripalettejaan aiemmin?

kauneus tutoriaalit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *