Tutoriaali: simppeli silmämeikki värikkäällä rajauksella!

Halusin tehdä teille pitkästä aikaa helpon ja keväisen värikkään silmämeikin, johon käytin vain kahta luomivärisävyä ja värikästä silmänrajauskynää. Tein meikin Makeup Revolutionin *New Neutral Blushed -luomiväripaletilla, jota en ollut käyttänyt pitkään aikaan. Olin unohtanut, kuinka hyvä luomiväripaletti se oli! Paletissa on tosi kauniita sävyjä ja se on hintaansa nähden todella hyvälaatuinen. Instagramistani löydät muuten videotutoriaalin tällä paletilla tehtyyn glitter-silmämeikkiin – se on tallennettu profiilini kohokohtiin.💕   Glitter-meikissä käytin paletin pinkimpiä sävyjä, kun taas tässä meikissä luotin korallin sävyyn! Alta löydät ohjeet kuvatutoriaalin muodossa värikkääseen, helppoon silmämeikkiin, johon on tuotu pieni twist värikkäällä rajauksella.

Tutoriaali: silmämeikki värikkäällä rajauksella

(alla kuva luomiväripaletista ja käytetyistä sävyistä)

Silmämeikki värikkäällä rajauksella
Makeup Revolution Pro ”New Neutrals Blushed” -luomiväripaletti

1. Pohjustin luomen *Smashboxin luomiväriprimerilla, joka toimii mulle hyvin ja pitää luomivärin paikallaan päivän ajan.

2. Otin sävyn Bloom (a) ja levitin sen luomivaon yläpuolelle. Nostin sävyn melko ylös, jotta saan häivytetyn korallin vivahteen reilusti näkyviin.

3. Tummensin sävyllä Scarlet (b) liikkuvan luomen ulkonurkan, mutta en nostanut sitä paljoa luomivaon yläpuolelle, jotta korallinen pohjasävy näkyy vielä päävärinä. Tykkään kuitenkin omalle silmän mallille hieman tummemmasta ulkonurkasta luomella!

4. Alaluomelle laitoin jälleen sävyä Bloom (a). Kävin alaluomen aika reippaasti läpi, sillä halusin, että väri näkyy reilusti!

5. Hahmottelin sävyllä Scarlet (b) rajausta yläluomen ulkonurkkaan ja vedin sitä hieman ylöspäin kissamaiseen muotoon (ohimoa kohti). Kävin myös alaluomen ripsirajan läpi samalla sävyllä.

6. Lisäsin ihanan vihreän rajauksen silmiin GOSHin Matte Eye Liner -silmänrajauskynällä. Silmänrajauskynän sävy on Alligator.

7. Kävin vielä yläluomen sisärajauksen läpi GOSHin mattaisella, tummalla silmänrajauskynällä, jotta ripsiraja saa hieman syvyyttä. Lisäsin GOSHin Just Click It! -ripsivärin (rakastan tätä nyt, kun mulla on ripsien kestotaivutus!) sekä ylä- että alaripsiin. Siistin alaluomen sisärajausta kevyesti nuden värisellä rajauskynällä, jotta korallin sävyn saa sisärajaukselta pois.

8. Meikki on valmis!

 

Viihdyin tässä lookissa tosi paljon. Täytyy ehkä tehdä tästä video myös instagramin puolella! Nappaa tilini seurantaan, niin pääset seuraamaan Instan stooreihin tekemiäni meikkivideoita. Pyrin tekemään vähintään yhden tutoriaalin viikossa!

 

kauneus tutoriaalit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *