Tutoriaali: keväisen persikkainen silmämeikki

Auringonpaiste on tuonut kevätfiiliksen tullessaan ja se on alkanut näkyä myös silmämeikissäni! Mulla teki mieli tehdä vaaleahko persikkainen silmämeikki, jossa olisi tehosteena silmän sisänurkassa jokin pirtsakka sävy (laittamalla silmien sisänurkkiin erilaisen sävyn, saa meikkiä freesattua ja tuotua siihen sitä jotain pienellä vaivalla). Nappasin pitkästä aikaa käteeni *Jeffree Star Cosmeticsin Blue Blood -luomiväripaletin, joka pääasiassa koostuu sinisistä sävyistä, mutta siitä löytyy myös muutama tehostesävy joukosta. Minttuinen sävy ”Mintea” osui heti silmääni ja lähdin näillä ajatuksilla rakentamaan silmämeikkiä. Alla kuvalliset ohjeet keväisen persikkaiseen silmämeikkiin! Muut tutoriaalini pääset tsekkaamaan tästä 😊

persikka minttu simämeikki
Persikkainen silmämeikki pienelle twistillä

Tutoriaali: persikkainen silmämeikki

(alla kuva luomiväripaletista ja käytetyistä sävyistä)

1. Pohjustin luomeni lempipohjustajallani, eli *Smashboxin luomiväriprimerilla. Tykkään edelleen tästä eniten, koska se ei kuivata luomia ollenkaan ja pitää luomivärin paikallaan hyvin.

2. Valitsin sävyn Priceless (a) ja levitin sen liikkuvalle luomelle kauttaaltaan.

3. Tummesin luomivakoa ja ulkonurkkaa sävyllä Celebrity Skin (b). Nostin sävyn myös luomivaon yläpuolelle melko reippaasti.

4. Halusin ulkonurkasta kuitenkin hieman intensiivisemmän, joten tummensin  sitä vielä sävyllä Power (c). Pidin sävyn kevyenä ja vielä pelkästään liikkuvalla luomella, sillä en tiennyt etukäteen, miten se häivyttyy persikkaiseen sävyyn.

5. Tummensin ulkonurkkaa vielä sekoittamalla sävyjä Power (c) ja Undertaker (d). Kävin samoilla sävyllä läpi myös alaluomea ja alaluomen ripsirajaa suunnilleen silmän puoliväliin saakka. Halusin pitää sävyt häivytettyinä ja kevyinä, jotta meikistä ei tulisi liian tumma!

6. Silmän sisänurkkaan painelin sävyn Mintea (e). Ihanan minttuisessa luomivärissä on tosi hyvä pigmentti ja painelemalla sen sisänurkkaan sai jo muutamalla kerroksella tosi kirkkaan mattasävyn.

7. Toin vielä hieman hohtoa silmämeikkiin painelemalla sormin sävyn Crystal Flesh (f) liikkuvalle luomelle.

8. Rajasin silmät tällä kertaa nestemäisellä eyelinerilla, mutta rajaukseksi olisi käynyt myös tumma luomiväri. Koska tiesin, että tulen yhdistämään silmämeikkiin näyttävät irtoripset, tein rajauksen melko huolettomasti. Usein näyttävissä irtoripsissä on tumma ripsinauha, joka näyttää hieman eyelinerilta ja samalla ne yleensä myös peittävät osan luomelle tehdystä eyelinerista.

9. Viimeisenä steppinä rajasin silmän alaluomen vesirajan vaalealla rajauskynällä, lisäsin ripsivärin sekä irtoripset. Kuvassa näkyvät irtoripset ovat *House of Lashesin ”Iconic mini”-ripset, jotka nimestään huolimatta ovat melko suurikokoiset ja näyttävät tällaisiin pienempiin silmiin!

persikka minttu simämeikki
Jeffree Star Blue Blood

Oli kiva pitkästä aikaa tehdä meikkiä tällä luomiväripaletilla, vaikka muutamaa sävyä olisinkin tähän lookkiin kaivannut. Tämä on luomiväripaletti, jota käytän ehdottomasti vähiten, mutta aina kun käytän, totean sen olevan todella hyvä paletti. Täytyykin taas ottaa tämä esille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *