Tutoriaali: hempeän roosa silmämeikki

Roosa on ehdottomasti yksi lempiväreistäni sekä silmämeikissä että esimerkiksi vaatteissa ja sisustuksessa! Vaaleanpunainen / roosa silmämeikki sopii tosi monelle ja se tuo mukavaa piristystä arkimeikkiin. Itse tykkään yhdistää roosan silmämeikin nuden väriseen huulipunaan, mutta silmämeikkiin saa mukavasti pirteyttä ja räväkkyyttä yhdistämällä sen kirkkaampaan pinkkiin huulipunaan. Tilanteen ja oman maun mukaan silmämeikkiä voi siis helposti muunnella erilaisilla huulipunilla ja siten muuttaa kokonaisuutta. Tässä kuvallinen tutoriaali silmämeikistä, jonka tein BUXOMin upealla *Boss Babe Dolly -luomiväripaletilla (saatu pr-näyte). Tämä kyseinen luomiväripaletti onkin vilahtanut jo instagramini puolella ja se on ollut kovassa käytössä varsinkin arkena. Aiemmat tekemäni kuvatutoriaalit näet helposti tästä!

pinkki silmämeikki
Kuvatutoriaali / roosa silmämeikki

Kuvatutoriaali: roosa silmämeikki

(alla kuva luomiväripaletista ja käytetyistä sävyistä)

1. Pohjustin luomen luomivärinpohjustajalla; käytin tällä kertaa Urban Decayn *Eyeshadow Primer Potion -primeria, joka on osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi suosimalleni Smashboxin pohjustajalle.

2. Levitin sävyn A List (a) luomivaon yläpuolelle häivytyssävyksi, jonka haluan näkyvän lopputuloksessa. Häivytyssävyn käyttö helpottaa silmämeikin tekoa tosi paljon ja sen avulla raskaamman luomen silmämeikin saa näkymään paremmin ja silmään suurentavan/avaramman efektin. Sävyn levittäminen luomelle käy helpoiten, kun katsot kohtisuoraan eteenpäin ja levität sävyn suoraan liikkuvan luomen yläpuolelle.

3. Halusin tuoda silmämeikkiin nudehtavaa vivahdetta, jonka vuoksi valitsin sävyn Spoiled Sexy (b) luomen ulkonurkkaan ja luomivakoon.

4. Jatkoin samalla sävyllä Spoiled Sexy (b) ja kävin läpi alaluomen ripsirajaa. Pidin luomivärin melko vaaleana sekä häivytettynä; levitin sen oikeastaan silmän puolivälistä ulkonurkkaa kohti.

5. Keskelle luomea valitsin hohtavan sävyn Top shelf (c), jonka levitin luomelle melko suurpiirteisesti sormella painellen. Pysyttäydyin luomen keskiosassa, sillä halusin sisänurkkaan vaaleamman sävyn.

6. Luomen sisempään osaan päädyin valitsemaan luomiväripaletin vaaleimman shimmersävyn Drippin (d) ja levitin sen luomelle siveltimen avulla. Lisäsin sitä ripauksen myös aivan sisänurkkaan luomen ulkopuolelle.

7. Hohtavien sävyjen myötä huomasin, että silmämeikki näytti kokonaisuudessaan hieman vaaleammalta kuin alunperin ja tummesin luomen ulkonurkkaa vielä sävyllä Spoiled Sexy (b).

8. Lopuksi halun tummentaa ripsirajaa, joten käytin siihen luomiväripaletin tumminta sävyä High society (e). Tässä mattapohjaisessa sävyssä on glitterhippusia joukossa, mutta sitä pystyy hyvin käyttämään myös luomirajan tummentamiseen. Painelin luomiväriä ripsirajaan sekä ylä- että alapuolelle, jotta ripsiraja tummenee reippaasti.

9. Viimeinen steppi oli lisätä ripsiväri. Näyttävyyttä silmämeikkiin saa lisää, jos omistaa pidemmät ripset kuin minä (😄) tai vaihtoehtoisesti lisäämällä meikkiin irtoripset, mihin vaihtoehtoon itse yleensä kallistun.

Buxom Boss Babe Dolly
Buxom Boss Babe Dolly luomiväripaletti

Boss Babe Dolly -luomiväripaletista haluan vielä sanoa, että se on ollut kyllä aivan mielettömän hyvä. Siinä on tosi kauniita sävyjä roosahtavista ja vaaleanpunaisista tykkääville sekä lisäksi se on yllättävän monipuolinen; muutamalla tummemmalla sävyllä saa jo ihan erinäköisen silmämeikin kuin tämän, jonka tällä kertaa tein. Olen tehnyt tällä paletilla myös luumun sävyisen meikin paletin oikean reunimmaisella nelikolla. Luomiväripaletin sävymaailma on kerta kaikkiaan ja yksinkertaisesti kaunis. En ollut aiemmin testannut Buxomin tuotteita ja olen positiivisesti yllättynyt – loistava luomiväripaletti!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *