Ladataan...

Ranskalainen Hermés on ollut luksuslaukkuvalmistajien eliittiä jo vuosikymmeniä. Klassikoiksi nousseet ajattomat mallit "Birkin" ja "Kelly" ovat keikkuneet muodin kerman käsivarsilla tauotta ja niitä valmistetaan laadukkaan sileän nahan lisäksi niin strutsin- kuin krokotiilinnahasta, tietysti kaikissa sateenkaaren väreissä.

Nyt Hermés on vienyt luksuksen äärimmäisyyksiin ja luonut 1.2miljoonan punnan eli n. 1.5miljoonan euron arvoisen, timantein kuorrutetun version. Tämä säihkyvä taide-esine muistuttaakin enemmän korua kuin laukkua ja se pujotetaan rannekorun tavoin ranteeseen. Tosin kantajan on todennäköisesti syytä palkata lisäksi kanssaan kulkemaan muutama bodattu ja pahannäköinen bodyguard...

Tässä muutamia ihania Birkineitä kuolattavaksi, mutta mitkä klassikkolaukkumallit on teidän muiden lilyläisten suosikkeja?

 

kuvat täältä.

Ladataan...

Kieltämättä neonvaloissa kylpevä trooppinen yökerho oli mukavaa vaihtelua loskassa tarpomiseen. Just what I needed. Osa ystävistäni on käynyt useasti näissä vuotuisissa Pacifique -tapahtumissa vesipuisto Serenassa ja hehkuttanut tapahtumaa mahtavaksi. Pakko se oli sitten itsekin nähdä edes kerran elämässä. Enkä voi muuta kuin yhtyä näitä pulikoimispippaloita ylistävien mielipiteeseen kokemuksen syvällä rintaäänellä. Yhtä kokemusta rikkaampana :)

Tapahtuma on tosin jakanut mielipiteitä ystäväpiireissäni syvästi aina. Osalle se ei ole avautunut millään tavalla, mutta tosin heille muutenkin yleisissä uima-altaissa polskiminen tuntuu olevan inhon väreitä nostattava ajatus. Itse en ole millään asteella konemusiikin ystävä (pikemminkin käännän autossa radiokanavaa, jos tempo lähtee yhtään jumputuksen puolelle...) enkä koskaan ole reiveissä käynyt, mutta näissä bileissä kyse onkin aivan muusta. Oli täysin absurdi ajatus lähteä hippaamaan pelkissä bikineissä tiskirättien kokoisten räntäpalleroisten sataessa  tasaiseen tahtiin pimeältä taivaalta.

Mahtaa olla tämä tapahtuma varsinainen joulu itseruskettavien tuotteiden maahantuojille. Kuulun itse niihin herkkähipiäisiin, ultravaaleisiin suomalaisiin, joille aidossa auringossa loikoilu aiheuttaa vain pisamia ja suojaamattomana palamisrajoja. Itseruskettavat ovat siis kuuluneet vakiovarusteisiini vuosia. Jo teininä totesin, että parempi valella kunnon suojakertoimet biitsille ja levitellä se rusketus sitten illalla kotona :D Iho kiittää tästä oivalluksesta varmasti ajan mittaan.

Aivan ehdoton suosikkini on ollut pitkään St.Tropezin Self Tan Mousse opasvärillä maustettuna. Tasainen aidon sävyinen rusketus, helppo levittää, kuivuu nopeasti, eikä havaittavissa itseruskettaville tyypillisiä hajuhaittoja. Suosittelen enemmän kuin lämpimästi! Helmikuussa Lontoossa käydessäni kuitenkin päätin tarttua uuten puteliin, nimittäin GOSHin Self Tan Mousseen. Vastaa ominaisuuksiltaan aivan St.Tropezia - edullisempaa vain :) Toivottavasti saadaan jossain vaiheessa Suomenkin kauppojen valikoimiin!

Ladataan...

Eilen illalla Suvilahden Kattilahallin valtasi Lookin' Good, Finland! -tapahtuma ja keskiyön Fashion Club Midnight Fashion Show. Tarjolla oli muodin lisäksi taidetta livebloggauksesta kantaaottaviin paperimassaisiin Timo Soini ja Tuksu possuihin. Iltaa hostasi hyvä ystäväni Alexandra Alexis. 

Uudet siniset Wild Romancen korot saivat seurakseen mustan Jeane Blushin mekon. Näissä koroissa ihana yksityiskohta ovat nuo korostetun suuret vetoketjut kantapäissä ja silmäänpistävän sähkön sininen mokkapinta. Vaatekaapistani on turha sinistä etsiskellä, mutta nämä siniset söpöläiset veivät sydämeni ensi silmäyksellä.

Pidettiin torstaina ihanien ystävieni kanssa pienet mozzarellatikkujen maustamat vaatteidenvaihtoiltamat. Mahtava syysillan vietto tapa sanon minä. Ne vaatteet ja asusteet, jotka omassa kaapissa ovat päässeet pölyttymään käyttämättömyyttään, voivat olla aarteita ystävälle! Nämä siniset kaunokaiset ovat kierrätysiltamamme satoa, päätyivät kenkähyllyäni koristamaan ja ulkoilemaan kanssani Lookin' Goodiin.  

Catwalkilla nähtiin 16 nousevan suunnittelijan jännittäviä luomuksia: MOIMOIBarcelona, Mirkka Metsola, Tyra Therman, Riivari, Ainokainen, House of SYS, With love Sanna Hopiavuori, First Crush, Dead Birds & Lionheart, Piia Hänninen, gTIE, Exleather, Poola Kataryna, Camilla Mikama, Sade Sekki Jewelry ja Vietto Ecofashion. Mukana Kreative Generationin ja ArtShortCutin tapahtumassa olivat myös Indiedays, Eastway, Brandmodel Management, MSCHIC ja Spin FM. 

 

Ladataan...

Pages