Glittering Koh Tao

Jäiks!

Mä olen lähdössä kohta kahdeksi kuukaudeksi työssäoppimaan, Thaimaaseen, yksin. 

Opiskelen matkailualaa Turun Ammatti-instituutissa, ja meneillään ovat viimeiset kuukaudet ennen valmistumista. Viime keväänä piti alkaa miettimään, missä haluaisin suorittaa koulutuksen kolmannen ja viimeisen työharjoittelun. Mulla oli jäljellä ”Asiakaspalvelu matkailualan yrityksessä”. Aika laajat mahdollisuudet siis. Ensin mietin, että olisi kiva saada kokemusta hotellin vastaanotossa työskentelystä, mutta mulla oli Kansainvälisyys-kurssi vielä käymättä. Meiltä koulusta pääsee kerran opiskelujen aikana pienellä avustuksella tekemään jonkin harjoittelun ulkomaille. Tutustuin vähän koulun tarjoamiin paikkoihin, mutta ne ovat pääasiassa hotelli- ja ravintola-alojen opiskelijoille, sillä matkailuala on aika pieni pala TAI:ta. 

Myöhemmin Facebookissa näin sitten jonkin sukellusmatka-mainoksen, ja googlasin huvikseni suomalaiset sukellusyritykset maailmalla. Kävin muutamat nettisivut läpi, ja törmäsin pian blogi-kirjoitukseen, joka kertoi työharjoittelijan päivästä sukellusyrityksessä Koh Taolla. Innostuin, kirjoitin viestin jossa kysyin olisiko aikaa harjoittelijalle, epäröin uskallanko lähettää sitä, epäröin vielä vähän lisää sillä pelkäsin pettymystä ja lopulta painoin ”Lähetä”. 

Tämän kuun lopulla sitten aloitan harjoittelun suomalaisessa sukelluskoulussa KTD:llä, eli Koh Tao Diversilla. 

Glittering Koh Tao? Kyseinen adjektiivi on aika kovassa käytössä, kun selailee saaresta kertovia esittelyjä eri matkailusivuilla. Paratiisisaaren vihreä viidakko ja kimalteleva turkoosi vesi houkuttelevat upeissa kuvissa. Ajattelen, että harjoittelun tavoitteena mulla on oppia ja kokea paljon uutta, mutta haluan myös jättää itsestäni iloisen ja positiivisen kuvan kaikkiin niihin keitä tulen matkalla kohtaamaan. Toivottavasti saan Koh Taon kimaltamaan (mun sädehtivän persoonan avulla) vielä enemmän.

 

Tervetuloa seuraamaan mun reissua!

Glittering Koh Tao – since 2019

♥ Aliisa

a5e04532-d325-40f9-9112-8f378163db5b.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *