Harkkahommat

”Mitä sä oikeen teet siellä?”

Ennen tänne lähtöä, ja vielä täällä ollessani ovat monet tutut kyselleet tätä. Kun kerroin tekeväni harjoittelun sukellusyrityksessä, monet ajattelivat heti että lähden ohjastamaan kymmeniä turisteja suunnilleen Mariaanien haudan kaltaisiin paikkoihin. Se ei kuitenkaan valitettavasti (?) ole hommaani täällä.

Mun harjoittelun aiheena on siis ”Asiakaspalvelu matkailualan yrityksessä”. Jos mulle pitäisi keksiä tänne titteli, olisi se varmaankin toimistoavustaja. Täällä on kuitenkin super-paljon erilaista tehtävää ja onneksi pääsen auttelemaan ihan kaikkia niin ei aika käy pitkäksi. 

Yleensä päivä toimistolla alkaa aamukahvilla. Sitten ruvetaan tarkastamaan päivän varauksia. Kuka on tulossa, mitä kursseja asiakkaat ovat tekemässä, minne sukellus-saiteille ollaan menossa, keitä ohjaajia on töissä ym… Tämä kaikki info löytyy isolta kalenteri-taululta shopin seinältä. Kalenteriin on monella viha-rakkaussuhde 😀 Kaikki tarvittava löytyy siitä, jos se on ajan tasalla eikä missään vaiheessa ole tullut väärinkäsityksiä.

 

df56199f-92b3-472c-a2f4-e1b58e72d4ac.jpeg

 

Mun tehtäviin kuuluu esimerkiksi pitää paikat siistinä ja auttaa asiakkaiden palvelemisessa, varusteiden huollossa sekä vähän some-jutuissa. Hoitelen asioita eli käyn kaupoilla ja yhteistyö-yrityksissä. Oikeastaan olen apuna kaikille ketkä vaan jonkun asian uskaltavat mulle luottaa! 😀

Tänään kävin hakemassa shopille lisää tavaraa myyntiin, ja kirjoittelin uudet tekstit mainostaululle. Suunniteltiin myös mahdollisesti ensiviikolla tehtävää Instagram Take Overia, jossa mä siis saisin harjoittelijan näkökulmasta postailla KTD:n Insta Storyja viikon ajan.

 

ab6bf63a-570b-4095-8871-4ccb8c18cafc.jpeg

Työpäivinä ehtii myös käydä uimassa jos mieli tekee! Sukelluksille mulla on myös lupa lähteä, seuraava fun dive onkin jo varattu torstaiksi 🙂

Ekat kaksi viikkoa on menneet kyllä vauhdilla. Ei ihme, kun täällä on ihanat työkamut ja -maisemat! Vaikka alkaa olemaan jo ikävä (koti- ja poikaystävä-), olen innoissani jäljellä olevasta ajasta!

Terkkuja Suomeen,

Aliisa ♡

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *