KTD

4bd54bce-2d62-4957-884e-d43ceb808365.jpeg

 

KTD eli Koh Tao Divers on vuonna 1987 perustettu saaren vanhin sukelluskeskus. Toimipiste eli shoppi sijaitsee Sairee Beachilla, vain muutaman askeleen päässä rantavedestä.

Suurin osa yrityksessä työskentelevistä sukelluskouluttajista ja -ohjaajista on suomalaisia. KTD on tunnettu sen rennosta mutta ammattimaisesta ja turvallisesta menosta. Paikan kilpailuvaltteja sukelluskouluja kuhisevalla saarella ovat leppoisuus, turvallisuus ja monipuolisuus. KTD:llä voi suorittaa kymmeniä erilaisia kursseja, olit sitten aloittelija tai ammattilainen. Jokaiselle kurssille löytyy kokenut opettaja ja suurin osa työntekijöistä onkin moniosaajia. 

Kaikki tyypit joita olen tähän mennessä shopilla tavannut vaikuttavat tosi mukavilta! Silloin kun hain harjoittelupaikkaa, tuntui vähän turvallisemmalta ajatukselta että saisi puhua omaa kieltä, vaikka matkustaisikin maapallon toiselle puolelle. Se on kyllä auttanut sopeutumaan, ja shopilla tuntuu kotoisammalta. Englantia saa kyllä puhua ihan yhtä paljon, sillä toinen työkaverini toimiston puolella on paikallinen, ja asiakkaia tulee ihan kaikista maista. 

Sitten kun olen paremmin päässyt sisälle talon rutiineihin, voin kertoa tarkemmin työtehtävistäni ja päivän kulusta KTD:llä. Nyt alan jännittämään huomista, sillä aamulla alkaa Open Water Diver -kurssini, ja pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni sukeltamaan laitteiden kanssa!

Aliisa ♡ 

b29ab72b-7e32-4acd-bf06-41338573023b.jpeg

 

c2a5058e-bfd8-407e-b9a1-fe2f70f53629.jpeg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *