4 Mainostaminen Facebookissa

 

Kuvahaun tulos haulle facebook adverts

 

Miten yritys voi mainostaa Facebookissa?

Facebook-mainonta voi oikein suunniteltuna kannattaa hyvinkin suuresti. Facebookissa on mahdollista saavuttaa julkaisuilla todella suuria määriä ihmisiä, ja paljon näkyvyyttä. Sovelluksessa mainostaminen on myös halpa tapa moneen muuhun markkinointikanavaan verrattuna, ja mainosten kohdistaminen tiettyihin asiakasryhmiin on helppoa.

Mainostamisella on hyvä olla jokin päämäärä. Suunnittele ennen jonkin kampanjan alkua mitä haluat mainostaa, kenelle, ja mitkä ovat tavoitteesi. Facebook-mainos toimii niin, että yrityksen julkaisussa näkyy tuote, pienu kuvaus ja hinta, ja mainosta klikkaamalla pääsee yrityksen sivuille tutustumaan tuotteeseen paremmin, sekä suorittamaan ostotapahtumaa. Mainoksia nähdäkseen mahdollisten asiakkaiden, ei tarvitse olla yrityksen profiilissa, vaan näkyvyyttä voi ostaa niin, että saavutetaan uusiakin asiakkaita.

Facebookissa voit tuoda yritystäsi esille myös muulla tavoin, kuin maksetuilla mainoksilla. Julkaisemalla päivityksiä yrityksesi asioista kuten arjesta, muiden asiakkaiden kokemuksista ja uusien tuotteiden saapumisesta ihmiset näkevät yrityksestäsi muutakin kuin vain mainoksia.

ESIMERKKI-YRITYS

Kilroy Finland

Kilroyn Facebook-seinällä näkyy hyvin heidän erilaisia matka-ja reissumahdollisuuksiaan. Kaikki julkaisut ovat pääasiassa samanlaisia. On valittu jokin tietty kohde, ja reissutyyppi mitä kohteeseen voi lähteä tekemään. Esimerkkinä Working Holiday New Zeland. Näin aihe on sopivasti rajattu, ja tuotteesta saa heti jonkinlaisen kuvan jo pelkän otsikon perusteella. Julkaisuissa on aina mukana hyvä kuva, joka liittyy keskeisesti mainostettavaan tuotteeseen.

Erilaisten reissujen esittelyjen joukossa on myös blogi-tekstejä eri aiheista. Esimerkkinä ”Maailman top 3 reissukohdetta juuri nyt” Itse pidän Kilroyn sivuista, sillä ne eivät tyrkytä tuotteita liikaa, ja kuvaukset ja tekstit ovat usein mielenkiintosta luettavaa vaikka ei aikoisikaan lähteä juuri silloin matkaan.

Hyvä julkaisutahti, laadukkaat kuvat ja kokemuksista kertovat matkakertomukset tekevät sivuista hyvät!

 

tyo-ja-raha matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *