Biletopin paluu

Muistattehan biletopin, joka oli usein kimaltava ja spagettiolkaiminen? Monesti se oli edullinen, pikaostos, eikä samaa toppia mielellään käyttänyt useita kertoja. Minulle muistui tämä legendaarinen toppi elävästi mieleen viime lauantaina, viettäessäni iltaa kahden ystäväni kanssa. Vaihdeltuamme kuulumisemme päätimme palata hetkeksi menneisyyteen, kovalevyllä olevien valokuvien kautta. Siinäpäs se aika vierähti tietokoneella nauraen. OMG, mitä helmiä sieltä löytyikään :D Voin kertoa, että biletopit näyttelivät suurtaa osaa nostalgisissa otoksissa :D 

Trendejä tulee ja menee, niinpä jossakin vaiheessa biletopitkin jäivät pois muodista. Yhtä varmaa kuin vesisade syksyllä, on muodin kiertokulku, ja nyt se on tuonut biletopit takaisin. Esimerkiksi sometähti Gigi Hadid  ja tyylimuusani Kourtney Kardashian on jo useaan otteeseen kuvattu viimeisen vuoden aikana biletopin ja mm. farkkujen yhdistelmässä. Pakko myöntää, että biletoppihan näyttää taas hyvältä! 

Minä intoilen sekä innostun vaatteista/muodista usein, niinpä minunkin päälle on jälleen eksynyt biletoppi. En sentään ole kaivellut varastosta kymmenen vuotta vanhoja toppeja käyttööni, vaan olen antanut biletopille uuden mahdollisuuden päivitetyllä versiolla. Kuvissa oleva, yöpaidaksikin nimetty toppi, on jo osoittautunut hyvin monipuoliseksi vaatteeksi, jota voi käyttää useamminkin kuin vain sen yhden kerran bileissä :D Trendikäs toppini muuntautuu poolon ja perus mustien farkkujen avulla myös siistiksi arkiasuksi. Biletopin lisäksihän minä olen hullaantunut ihan täysin myös sametista, jota minun on saatava mahdollisimman monessa eri muodossa. Tällä kertaa matkassa repullinen tätä hurmaavaa materiaalia. 

Eikö olisi suorastaan sääli jättää moneksi taipuvan topin hankkiminen vain yhteen versioon? Sitähän minäkin, olisi. Kyllä tämän syksyn must have -biletoppi täytyy löytyä myös samettisena. Stay tuned! 

 

toppi Bik Bok //  poolo Cubus //  housut Bik Bok //  reppu Bik Bok

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.