Dream house

Unelmieni vaatehuone koostuisi nykyisten aarteideni lisäksi eri huippu muotitalojen upeista luomuksista. Tyylini ei ole skandinaavisen yksinkertainen puhutaanpa sitten pukeutumisesta tai sisustuksesta. Mikäpä minussa tai elämässäni olisi yksinkertaista 😀 Viihdyn paljon kotona, mutta nauttiakseni olostani tarvitsen ympärilleni kauniita esineitä, värejä ja toki mieheni sekä koirani. Unelmieni talon seinien sisältä löytyisi loistavia värejä, näyttäviä huonekaluja ja persoonallisia yksityiskohtia. Niin ja lempi kukkiani ruusuja.

Versace

Luksus muotitalojen ylelliset myymälät ovat tämmöisen silmillä syövän henkilön paratiiseja, joihin voisin jäädä asumaan. Olen ollut onnekas päästessäni tutustumaan mm. Versacen henkeäsalpaavan kauniiseen muotiliikkeeseen Roomassa sekä Milanossa ja Rodeo Drivella sijaitsevaan Guccin myymälään. Puhumattakaan monikerroksisesta Louis Vuitton taivaasta, joka löytyy Pariisista. Minun nähtävyyksiin niin ulkomailla kuin Helsingissäkin kuuluvat luksusbrändien myymälöihin tutustuminen. Mahdollisuuksieni mukaan olen haalinut palan taivasta mukaani näistä putiikeista.

Gucci

En ole vielä asunut unelmieni talossa, mutta olen matkalla sinne, kotiin. Olen kaikkihetimullenyt-tyyppi, mutta Dream House projekti vaatii toteutuakseen aikaa, kärsivällisyyttä ja tekoja. Tärkeintä on, että unelmani saavat muokkautua ja toteutua, uusi hankinta ja naula kerrallaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *