Grammy Awards herkut

Minulla on ihan järkyttävä ikävä Kaliforniaa ja Enkelten kaupunkia! Tirautin parit kyyneleetkin asian vuoksi viikonloppuna, katsellessani edellisen Losin reissun kuvia :D Onneksi tänä aamuna sain nauttia pienen annoksen Hollywood glamouria, sillä mm. Instagramin puolelle tulvi tämän vuoden Grammy Awardsin kuvia. Mikä olisikaan parempi startti tahmealle maanantaille kuin kuppi kahvia ja huikeiden punaisella matolla nähtyjen julkkisten juhlatyylien ihastelu??

Ylhäällä kuvassa näkyvät Anna Kenrickin sekä Lady Gagan juhla-asut veivät tällä kertaa voiton, jos minun mekkoraatio on uskominen ;) Sulat, paljetit ja näyttävyys ovat aina suosikkejani. 

Camila Cabello ja Zuri Hall ihastuttivat näissä karamellin sävyisissä mekoissa, joista ei kummastakaan näyttävyyttä puuttunut. Hei nilkkoihin asti ylettyvä pinkki paljettiunelma, voiko olla parempaa?? 

Ashlee Simpsonin housuasu oli mielenkiintoinen näky mekkojen joukossa. Jennifer Lopezin mekko nyt on vain kaikessa tyylikkyydessään upea. Hattu oli hauska lisä. 

Bubblegum pink! Alhaalla näkyvässä kuvassa Kylie Jenner, Katy Perry ja Kacey Musgraves sädehtivät purkkapinkeissä luomuksissa. Kylie ja Katy erottuivat edukseen persoonallisissa Balmainin puvuissa. Mielummin överit kuin vajarit asujen kanssa! 

Rakastan kerroshelmoja niinpä tämä alhaalla kuvassa näkyvä Bebe Rexhan mekko sai minut huokailemaan ihastuksesta. Marilyn Monroemainen yläosa yhdistettynä isoon näyttävään helmaan saavat minut haaveilemaan juhlista, joihin saisin samanlaisen mekon ja jotka järjestettäsiin Los Angelesissa :D 

kuvat Vogue

Kiitos Grammy Awards, teitte Kalifornia ikävästäni hieman siedettävämpää! 

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Zurin mekko oli kyllä syötävän söpö!

Kommentoi