Kesä keskustassa keskellä syksyä

Päivä alkoi aika paskasesti (kirjaimellisesti) kun piti tyhjentää itsensä kolonoskopiaa varten ja sen jälkeen saada tietää että se täytyy tehdä uudestaan nukutuksessa tulevaisuudessa. Noh se siitä mutta ah että kuitenkin oli aivan ihanaa törmätä siskoon Mannerheimilla ja mennä yhdessä testaamaan keskustassa oleva gluteenittomien leivonnaisten ja tuotteiden kahvila. Kyllä! Keskustassa! What? Mitenkäs se on jäänyt huomaamatta!

No siinä Musiikkitaloa vastapäätä se ihanan vanha museotalo jonka pihassa oli pieniä pyöreitä pöytiä ja aurinko paistaa porotti kuin keskikesällä konsanaan. Tiskillä työskentelevä nainen oli valloittava ja innokas. Teki mieli maistaa ihan kaikkea mutta piti tietty jättää jotain muillekin kerroille! Ja kun neljään päivään ei oikein ole muuta syönyt kuin nestemäisiä ruokia niin oli ihana nähdä lasivitriinissä erilaisia herkkuja niin suolaisia kuin makeitakin joista sai valita ihan minkä vain itselleen! Nam! 

Otettiin siskon kanssa puoliksi porkkanakakku ja molemmille sämpylät. Mozarella tomaatti leipä oli valitettavasti todella mauton mutta metvursti leipä oli maukas kun suolainen liha dominoi ihanasti kokonaisuutta. Mozarellatomaatti sämpylään olisi sopinut pesto tuomaan hieman enemmän suolaisuutta ja kirpeyttä. Siinä istuessamme kuitenkin parasta oli auringon valo, sininen taivas ja se että tuli niin lämmin että syystakin sai hyvillä mielin riisua makaamaan tuolin selkänojaa vasten. Niin kesäinen koko kahvitteluhetken tunnelma oli että kun siinä istuttiin tuli ampiainenkin pörräämään sämpyläni kimppuun. Kesäconverseni ja nilkkasukat tuntui kruunaavan tämän ’äkillisen pienen yhden tunnin kesäloman.

Kaiken kohokohta oli kuitenkin porkkanakakku joka suli suussa ja oli taivaallisen kosteaa. Puoliksi siitä tuli juuri sopiva suupala molemmille josta ei tullut sokeriähkyä eikä myöskään jäänyt tekemään mieli toista samanmoista!

CYMERA_20131003_183847.jpg

 

CYMERA_20131003_184947.jpg

CYMERA_20131003_185408.jpg

CYMERA_20131003_183802.jpg

Siinä oli kuorrutteen ja kakun täydellinen avioliitto joka suli suussa. Päätettiin siskon kanssa jossain välissä itekin yrittää tehdä gluteenitonta porkkanakakkua. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *