Nyt starttas! Eka treenit takana

 

 

img_0529.jpg

Tänään se sitten alkoi. Matka kohti kisalavoja. 🙂 Tunnelmat on hyvät ja vähän vielä sekavatkin, kun on niin paljon kaikkea uutta kivaa tullut ja tulossa. Mun eka blogi. 🙂 Jee!! 

 

Aikaa on siis vajaa vuosi ja tänään aloitin lisäämään kaloreita ruokavalioon. Lisää hiilareita ja protskuja. Painoa pitää saada lisää ja lihasmassaa. 

Tällä hetkellä mennään vielä ilman valmentajaa ja vanhoilla opeilla sekä ohjeilla, mutta kovasti on hakusessa hyvä ja luotettava valmentaja. Mulla on nyt hyvä fiilis tästä jutusta, koska rinnalla tämän yhteisen matkan kulkee ihana Sanni. Me tutustuttiin Gym Trainer kurssilla muutama vuosi sitten ja nyt puuhataan yhdessä ihan huikeeta projektia. 🙂 Lisäksi ystävät on tosi kannustavia. 🙂

Täytyy vähän lyödä jarruja treeni-intoon, ettei tule mitään loukkaantumisia tai into lopahda liiallisen treenauksen vuoksi. Siitäkin on kokemusta.
 

                                                        Kymmenen vuotta sitten olin samalla lähtöviivalla kuin nyt olen. 

Silloin odotukset olivat ehkä liian pumpuliset ja kuvittelin tämän kaiken helpommaksi. Kymmenen vuoden aikana elämässä on sattunut ja tapahtunut niin paljon, hyvää ja huonoa, että olen tänä päivänä vahvempi kuin koskaan. 🙂 

Salikortti löysi tiensä lompakkooni ja nyt vaan treenaamaan täysillä. Mä odotan eniten tuloksia ja sitä, että vaatteet alkaa käydä pieniksi oikeista kohdista. Aivan huikee fiilis!!!
Tämä oli hyvä päivä! 🙂 Kiitos Sanni! Kiitos Maxim! Kiitos Kampin Elixia! 

 

                                                                              Tähän on hyvä päättää tältä päivältä. 🙂

                                                                                                Gym Glitterillä, Tiina <3

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *