Kasvispikaruokaa: Vuohenjuustohampurilainen

Vuohenjuustohampurilainen

Valmistusaika: 10 min
Vaikeusaste: Helppo
Soveltuvuus:  lounas, illallinen, lisäke

Ainesosat:

  • Vuohenjuustoa
  • Lehtipersiljaa
  • Tomaattia
  • Kurkkua
  • Salaattia
  • Avokaadoa
  • Sämpylä

IMG_7476.JPG

 

Viipaloi ainekset ja halkaise sämpylä valmiiksi. Vuohenjuustoa riittää pari ohutta kiekkoa ja avokaadoa yksi neljäsosa. Laita samaan aikaan paistinpannu kuumenemaan.

IMG_7483.JPG

Paista pannulla ensin sämpylänpuolikkaat kummaltakin puolelta niin, että ne lämpenevät ja saavat rapsakan pinnan. Pannulle voi lisätä halutessaan vähän pölyä rapsakkuuden lisäämiseksi. Tähän ei pitäisi tarpeeksi kuumalla pannulla mennä montaa minuuttia, joten varo, ettet polta leipiä.

IMG_7490.JPG

Kun leivät ovat valmiit, heitä samalla pannulle vuohenjuustokiekot. Paista kummaltakin puolelta niin, että pinta muuttuu kullanruskeaksi. Vuohenjuusto valmistuu vielä leipiä nopeammin, joten kannattaa olla tarkkana ja odottaa vieressä. Kääntäminen onnistuu esimerkiksi haarukalla koukkaamalla. 

IMG_7504.JPG

IMG_7508.JPG

Lado paahdetun sämpyläpohjan päälle oman maun mukaan salaattia ja tomaattia. Lisää näiden päälle paistetut vuohenjuustot.

IMG_7509.JPG

 

Lisää näiden päälle kurkku, avokaado, lehtipersilja ja kansi.

Syö heti niin, että vuohenjuusto on vielä lämmintä.

IMG_7520.JPG

 

 

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.