Ostereita ja viiriäisen munia

IMG_7370.JPG

Viimeviikolla kaupasta tarttui matkaa kaikkea vähemmän normaalia. Viiriäisen munia ja ostereita, täytettyjä peppereitä.

IMG_7376.JPG

En ollut syönyt ostereita pitkään aikaan enkä koskaan kotona. Omalla tavallaan pidän niiden merimausta, mutta yhdessä osterissa on minulle aivan tarpeeksi. Siinä missä maku on mieleinen, jättää osterin suutuntuma itselläni toivomisen varaan.

Nyt niitä oli kuitenkin tarjolla ja vapaaehtoista syömäseuraakin löytyi, joten miksi ei kokeilla valmistusta ihan kotosallakin.

IMG_7389.JPG

Taistelu osteriveitsen kanssa oli alkuun kovaa, mutta lopulta sain kaikki auki. Tosin siinä vaiheessa mekkoni, käteni ja hiukseni olivat täynnä merellistä osterinestettä. Suosittelen siis ehdottomasti muita kokeilijoita joko suojaamaan itsensä paremmin tai vaihtoehtoisesti hoitamaan avauksen ennen suihkua ja vaatevaihdoksia. 

IMG_7392.JPG

Viiriäisen munia olin syönyt viimeksi Olde Hansassa vuosi sitten. Vaikka maku ei poikkea kananmunasta, on munien veikeä ulkonäkö kuitenkin sen verran hauska, että niitä ostaa mielellään. Kattauskin näyttää paljon paremmalta niiden kanssa.

IMG_7413.JPG

Ostereiden kohdalla totesin todeksi taas sen, mitä jo tiesinkin: yksi riittää minulle. Ruokaseurani ei myöskään pahemmin ihastunut, joten taitaa jäädä ostereiden syöminen edelleen hyvin vähäiseksi. Hauskaahan tuo kuitenkin oli!

IMG_7415.JPG

Kaiken kaikkiaan hauskaa pitää vähän erilainen päivällinen – pientä piristystä muutoin syksyiseen arkeen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *