Sephora: bronzing powder ja huulikiilto

IMG_7545.JPG

Kööpenhaminan kauppakorkeassa vaihtovuottaan opiskeleva sisareni saapui eileen Suomeen vierailulle. Tuliaisiksi hän toi Sephoralta shimmering bronzing powderin ja Glossy gloss -huulikiillon. Pidän itse yleisesti Sephoran meikeistä, mutta pidättäydyn yleensä vanhoissa tutuissa tuotteissa, joten oli hauska päästä kokeilemaan jotain uutta.

IMG_7555.JPG

Huulikiilto näytti ja maistui ensimmäisellä kokeilukerralla hyvältä. Maku oli ehkä vähän liiankin hyvä – huulia tuli nuoltua jonkin verran – mutta kestävyys oli tästä huolimatta varsin tyydyttävä. Kiilto oli varsin läpinäkyvää ja sävytti vain kevysti, mitä itse arvostan suuresti. Kaiken kaikkiaan veikkaan, että tätä tulee nyt syksyn mittaan käytettyä, kun kesäpunaiset huulipunat jäävät meikkipussiin. 

IMG_7549.JPG

Bronzing powder vaikutti myös varsin hyvältä. En itse yleensä vastaaviin tuotteisiin koske, mutta sävy oli varsin neutraali ja shimmeri näytti iholla vähemmän kimaltelevalta kuin purkissa. Kestävyys oli hyvä, joskin päällystin tuotteen Chanelin varsin tehokkaalla puuterilla, mikä on voinut vaikuttaa lopputulokseen. 

IMG_7553.JPG

Kaiken kaikkiaan ensivaikutelma oli erinomainen ja lahja onnistunut. Veikkaan, että kumpainenkin päätyy osaksi syksyn perusmeikkiä. Tulossa on matkat sekä Kööpenhaminaan että Lontooseen, joten luultavasti Sephoraa tulee ostettua lisää pian.

Syksyn meikkipaletti alkaa muotoutua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *