Ted Baker -laukku ja kirjoitusvirheet

 

 

IMG_7305.JPG

 

Palasin eilen Stockmannin Hulluilta päiviltä mukanani uusi Ted Baker. Totaalinen heräteostos, mutta tarpeellinen sellainen.

Koska malli oli alun perin tuttu, nappasin sen vain matkaani hyllystä ja suuntasin kassalle. Vasta kotona huomasin kassissa jotain outoa.

 

IMG_7324.JPG

 

Laukku oli Stockalta ja aito, kopiosta ei siis ollut kysymys. Kuitenkin, yllättävästi, kassin edessä ei lukenutkaan Ted Baker. Ei. Siinä luki Ted Bakek. Mitä ihmettä?

Ensin ajattelin, että tekstin R:lle on käynyt jotain ja se vain näyttää K:lta, mutta lähempi tutkimus osoitti, että se on kyllä aivan identtinen toisen K:n kanssa.

 

IMG_7328.JPG

IMG_7319.JPG

 

Marssin laukun kanssa takaisin Stockmannille ja esitin asiani. Kuulemma näitä käy aina väillä, tehtaalla menevät kirjaimet sekaisin, mutta virheellisten laukkujen ei koskaan pitäisi päätyä myyntiin. Näin oli kuitenkin tällä kertaa päässyt käymään. Sain rahani takaisin ja laukku lähti Ted Bakerille takaisin.

Virheitä sattuu, kun on ihmisiä tekemässä. Nyt kuitenkin harmittaa, sillä laukku oli viimeinen Stockalla ja jään näin ilman ostostani. Toki myös Stockan yleisellä palvelulla on asian harmistuksen kanssa tekemistä – liittymättä nyt varsinaisesti laukkuun vaan yleisesti henkilökunnan palvelukäytökseen – enkä luultavasti halua enää paikkaan rahojani kantaa. Pitää siis varmaan siirtyä tekemään ostoksia netistä.

Shopbopilta olen tähän mennessä ostanut merkki-nettiostokseni, mutta haluaisin laajentaa repertuaaria. Jos takataskustasi löytyy siis hyviä vinkkejä, mistä tehdä vastaavia ostoksia luotettavasti, niin jaa tietosi!

Ja ei kun uutta laukkua etsimään.

muoti ostokset trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *