Uusi startti

Tää taitaa olla nyt mun kolmas blogi, ainakin kolmas jota olen ns. ”kunnolla” ylläpitänyt. Kuitenkin tämä on ensimmäinen laatuaan tällä blogisivustolla, muut ovat olleet siellä tutussa ja turvallisessa bloggerissa. Jospa kolmas kerta toden sanoo ja ottaisin tällä kertaa asian tosissani.

Edelliset blogit olen piilottanut kokonaan. Vaikka ajatusmaailma on suht sama, kuin vuosi-kaksi sitten, niin olen kuitenkin tässä ajassa luonnollisestikin vanhentunut ja kasvanut ihmisenä – myöskin ihan juttujeni perusteella. Pari hyvää ja ajatonta postausta siellä kuitenkin on tallessa ja varmasti jossain vaiheessa tulen ne myös tänne jakamaan.

No, nyt ehkä asiaan, eli siihen kuka minä olen. Olen Carita, 21-vuotias nainen Kouvolasta. Harrastuksia mulla ei ole, vaikka kovasti jotain haluaisinkin harrastaa. Omia lemmikkejä ei ole, mutta tulette näkemään täällä meidän perheen saksanpaimenkoiraa Camia, sekä myös alla näkyvää kleinspitziä Suloa, joka on aina välillä luonani hoidossa. Asun yksin 43 neliöisessä yksiössäni, johon minulla on viha-rakkaussuhde. Joinain päivinä kiroan tätä asuntoa, etenkin tummaa lattiaa, tummia ovia ja ikkunanympäryksiä, kun taas toisina päivinä olen niin onnellinen, että sain remontoidun asunnon aivan keskustan tuntumasta, mitä parhaimmalta paikalta. Olen seurustellut nyt 2 vuotta ja 364 päivää, eli huomenna Halloweeninä meillä on 3-vuotispäivä.

Lisätään nyt yhtenä faktana tähän vielä se, että oon ihan superhuono kertomaan jotain itsestäni 😀 No, kaikkea saa kysyä ja varmasti aina jotain uutta postauksien perusteella musta saa irti.

Yritän pitää blogin sisällön laajana, eli pyrin päivittelemään tänne asioita milloin mistäkin. Muotiblogia tästä ei tule, eli enemmänkin lifestyle -tyylinen. Mukana siis juttuja erilaisista aiheista, niin pinnalla olevista jutuista, kuin mun pään sisällä pyörivistäkin. Mukana myös musiikkipostauksia, matkapostauksia, ruokapostauksia – asioita siis laidasta laitaan ja kaikkea saa ehdottaa. Mutta tietenkään unohtamatta postauksia, joissa erilaisista asioista haaveillaan! 😉

PA290282.JPG

PA290289.JPG

PA290291.JPG

PA290296.JPG

PA290301.JPG

PA290273.JPG

PA290281.JPG

 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *