Red Heaven- kermajäätelö
Blenderi ojennukseen ja jäätelöntekoon
N-Y-T!
Tämä jäätelö on puoliksi sorbetti, puoliksi ”kermajäätelö”. Kookosöljy ja soijalesitiini ovat mukana antamassa jäätelölle kiinteyttä ja jäätelömäistä koostumusta. Mitään ekstramakeutusta ei tarvitse, vaan mansikoiden oma makeus riittää.
Red Heaven-kermajäätelö, 2 annosta
4 dl jäisiä mansikoita
2 rkl soijalesitiiniä
2 rkl neitsytkookosöljyä
3 rkl cashewia
Blendaa mansikat jäisinä soseeksi. Sulata kookosöljy sekä lesitiinirakeet vesihauteessa ja lisää sitten mansikkasoseen sekaan cashewpähkinöiden ohella. Surrauta vielä kaikki sileäksi.
Jos haluat enemmän oikean jäätelön tuntua, laita sose pakasterasiaan ja anna seisoa siellä 1-2 tuntia ja pyöritä sitten palloja jäätelökauhalla. Koristele tuoreella basilikalla tai mintulla.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.