Bruschetta — täydellinen makuelämys

bruschettaa.jpg

Nyt kaikki intohimoiset kasvisruoan kokkailijat huomio! Hoksin muutamia kuukausia takaperin Kempparin Nooralta Bruschetta-mausteseoksen olemassaolon. Meni vähän aikaa, että sitä saatiin tänne Rovaniemenkin K-Supermarkettiin,  mutta kyllä nyt kelpaa kokkailla.

Bruschettaa löytyy kahdenlaisena versiona: suolattomana sekä suolan kanssa. Suolaton versio on hivenen kalliimpi ja hinta pyörii täällä meidän suunnillamme vähän alle 5 € paikkeilla.

bruschetta.jpg

Kätevän mausteseoksen sekoitat ohjeen mukaisesti 2 rkl bruschettaa, 1 rkl oliiviöljyä ja 2 rkl vettä. Erityisen hyvää seos on ruisleivän, kalan ja avocadojen kanssa. Jos kasvisliemikuutioiden INCI-listat kauhistuttavat, muttet jaksa tehdä maustelientä kuitenkaan itse, suosittelen kokeilemaan bruschettaa. Se on kaikkien kasviskeittojen kaveri.

Tein joulukuussa tupareihimme mm. bruschettadippiä kasvistikkujen kaveriksi ja dippi sai vuolaasti kehuja. Lisäksi tästä mausteseoksesta on meidän perheessä tullut aika haluttu juttu lohen maustamiseen, sillä bruschetta tuo syvän ja täyteläisen maun kalaan. Siihen kun yhdistää vielä suolan sekä valkopippurin ja antaa lohen maustua yön yli ennen paistamista niin hyvää tulee.

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.