Parhaat parsareseptit jakoon!
Tiedetään. Olen blogosfäärin myöhäisherännyt, mitä tulee kevään ensimmäisiin parsoihin. Mutta annettakoon se ensikertalaiselle anteeksi. Olen maistanut tätä herkkua muutaman kerran anoppilassani, jossa sitä on valmistettu. Sitä myöten olen jäänyt koukkuun ja ostin oman nippuni parsaa kotiin, kiitos vain Marita 🙂 Nyt mun pitäis vain tietää, että mikä olisi loistelias parsaresepti?
Parsaa voisulalla, parsaa bearnaise-kastikkeella, parsaa salaatissa. Siispä pyydän teitä kertomaan minulle kommenttiboksissa teidän salaistakin salaisemmat ja parhaimmat parsareseptinne, jotta pääsen tämän herkun äärelle pian!
Tänään kokkaillaan loppuja ruokia huomiselle Soppasiskojen kevätkattaukselle, joten parsojen valmistus saa odotella ainakin keskiviikkoon. Ja silloin minä aion olla vailla kiirettä ja nauttia parsasta, parhaassa seurassa.
Kauneinta viikkoa!