Super-Pirtelöbaari @ Ravintolapäivä
Meitä pyydettiin mukaan Ravintolapäivään jo maaliskuussa ja lähdimme innolla mukaan. Koko päivän idea on niin loistelias! Tässä yrityslupa-asiaviidakossa enemmän ja vähemmän pyöriskelleenä tunnen suurta iloa siitä, että on edes yksi päivä jolloin liput ja laput saa unohtaa huis kuusikkoon. Ajoitettiin oman baarin sulkeminen niin, että ehdittiin itsekin apajille — Rovaniemellä oli meidän lisäksi 2-3 muuta Ravintolapäivän raflaa avoinna.
Meidän ideamme mukaisesti kaikki tarjottava oli raakaa, eli kuumentamatonta. Olen saanut asiasta viime aikoina mm. seuraavia kysymyksiä: Siis nää on tavallisia kakkuja, joita ei vain ole käytetty uunissa? Mitä tarkoittaa raaka? Millä ihmeellä niistä saadaan tuollaisia koossa pysyviä ja herkullisia? Pitääkö nää paistaa kotona?
Ajattelin siis nämä kysymykset kuultuani valmistaa teille lukijoille pienen Raakakakkujen ABC-postauksen loppuviikosta 🙂
Tuplakupla.
Meidän Ravintolapäivä oli valoa. Värejä. Karnevaalia, pienten lasten leikkiä. Hymyilemistä ystävien kanssa niin paljon, että poskiin sattui.
Näistä oli meidän päivä tehty. Kiitos :)