Super-Pirtelöbaari @ Ravintolapäivä

ravintolapaiva_superpirtelobaari14.jpg

Meitä pyydettiin mukaan Ravintolapäivään jo maaliskuussa ja lähdimme innolla mukaan. Koko päivän idea on niin loistelias! Tässä yrityslupa-asiaviidakossa enemmän ja vähemmän pyöriskelleenä tunnen suurta iloa siitä, että on edes yksi päivä jolloin liput ja laput saa unohtaa huis kuusikkoon. Ajoitettiin oman baarin sulkeminen niin, että ehdittiin itsekin apajille — Rovaniemellä oli meidän lisäksi 2-3 muuta Ravintolapäivän raflaa avoinna.

ravintolapaiva_superpirtelobaari11.jpg

Meidän ideamme mukaisesti kaikki tarjottava oli raakaa, eli kuumentamatonta. Olen saanut asiasta viime aikoina mm. seuraavia kysymyksiä: Siis nää on tavallisia kakkuja, joita ei vain ole käytetty uunissa? Mitä tarkoittaa raaka? Millä ihmeellä niistä saadaan tuollaisia koossa pysyviä ja herkullisia? Pitääkö nää paistaa kotona?

ravintolapaiva_superpirtelobaari13.jpg

Ajattelin siis nämä kysymykset kuultuani valmistaa teille lukijoille pienen Raakakakkujen ABC-postauksen loppuviikosta 🙂

ravintolapaiva_superpirtelobaari12.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari22.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari16.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari19.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari20.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari10.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari7.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari21.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari5.jpg

ravintolapaiva_superpirtelobaari3.jpg

Tuplakupla. 

ravintolapaiva_superpirtelobaari15.jpg

Meidän Ravintolapäivä oli valoa. Värejä. Karnevaalia, pienten lasten leikkiä. Hymyilemistä ystävien kanssa niin paljon, että poskiin sattui. 

Näistä oli meidän päivä tehty. Kiitos :)

suhteet oma-elama vastuullisuus ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.