Marjoista on Ruususten raakasuklaat tehty
Inspiroidun helposti laadukkaista raaka-aineista. Olen kaivannut tässä työhässäkän keskellä ehkä eniten sitä, että pääsisin kehittelemään uusia reseptejä. Vaikka en ruokavalioni puolesta kaikkea tekemääni itse syökään (syötän herkut innokkaasti muille), saatan syventyä keittiön uumeniin pitkiksi ajoiksi kokkailemaan. Saan nimittäin mielettömät kiksit juurikin reseptien kehittelystä ja lopputulosten kuvaamisesta.
Helmikuun alkuviikkoina sain ihanan lähetyksen Berryfectin marjajauheita ja pienen maistelutuokion jälkeen olivat tämän tyttären reseptivisiot selvänä: pinkkiä suklaata, kiitos.
Kirjoitan teille Berryfectin marjajauheista vielä oman postauksensa kera tuotekuvien, koska kyseessä ovat laadukkaimmat ja parhaimman makuiset marjajauheet tähän mennessä kokeilemistani merkeistä. Päästetään tällä kertaa vain nämä vaaleanpunaiset ruusunkukkaset ja sydämet valloilleen!
Pinkki marjasuklaa
200 g kaakaovoita
20 g tocotrienols-jauhetta
3 rkl Berryfect-puolukkajauhetta
2 rkl Berryfect-mustaherukkajauhetta
2 g lesitiinijauhetta
85 g hienoksi jauhettua kookospalmusokeria
Raasta kaakaovoi ja sulata se vesihauteessa yhdessä kookospalmusokerin kanssa. Lisää sulaneen voin ja sokerin joukkoon marjajauheet, lesitiinijauhe ja toco. Sekoita vispilällä seos hyvin sekaisin tai käytä marjasuklaaseos blenderin kautta. Muotita silikonimuotteihin tai tee suklaalevy kaatamalla massa leivinpaperin päälle lautaselle. Anna olla pakastimessa noin 20-30 minuuttia.
Itse olin kriittinen näitä luomuksiani kohtaan juuri makeuden vuoksi, mutta saatuani muutamalta raatorehelliseltä ystävältäni erittäin positiivista palautetta, uskalsin naputella reseptin kaikille muillekin makean ystäville! Villi veikkaukseni on se, että jos sinä siellä olet makean ystävä, tulet pitämään näistä todella paljon.
Nautiskelkaa auringosta, toisistanne sekä ruusuisen pinkeistä marjasuklaista.