Pieni ja pyöreä kuin puolukka
Rakastan marjoja. Oma suosikkini on puolukka, joka happamuudellaan jaksaa antaa makuhermoilleni jotain koukuttavaa vastinetta kerta toisensa jälkeen. Luulen, että koko blogihistoriani aikana olen puhunut enemmän puolukasta kuin mistään muusta marjasta. Ja sille on syynsä. Puolukan potentiaali on omaa luokkaansa, olkoonkin että se vaatii hieman kesytystä, mikäli ei ole tottunut vielä tämän perin suomalaisen marjan päällekäyvään makumaailmaan. Voit kokeilla sisäisen puolukkaskeptikkosi taltuttamista esimerkiksi tällä reseptillä, jonka jaan kanssanne tänään.
Kookoskerma
1 dl kookoskermaa
0,5 dl tocotrienols-jauhetta
3 tippaa steviaa
Vatkaa käsin tai blenderillä tasaiseksi.
Puolukkasmoothie
1 dl puolukkaa
1 rkl chia-siemeniä
1 rkl neitsytkookosöljyä
1 tl lesitiiniä
1 rkl tocotrienols-jauhetta
3 dl vettä
2 rkl kookospalmusokeria
Blendaa sileäksi juomaksi.
Annostele kookoskermaa ja puolukkasmoothieta vuorotellen lasiin. Viimeistele samettinen puolukkajälkiruoka noin desillä pakastepuolukoita ja lusikoi tai juo.
Kirpeän keväistä keskiviikkoa!