Alorée tarjoilee uudenlaista happihoitoa kasvoille

aloree_jolie_halopieniaikuinen194.jpg

Olen tutustellut parin kuukauden ajan nyt ranskalaiseen Alorée-sarjaan, jonka kaikki tuotteet sisältävät nuoresta ohrasta saatua GMO-vapaata klorofylliä. Kerrassaan mielenkiintoista, sillä itselleni klorofylli on ollut aina ennen vain jotain sellaista mitä syödään. Kokeilin sarjasta kolmea omavalintaista tuotetta, joista kahteen ihastuin ja siihen kolmanteen jäi koukkuun mieheni — meillä kun käydään samoilla purnukoilla.

aloree_jolie_halopieniaikuinen191.jpg

Opin muutamia vuosia sitten kasvoveden käytön tärkeyden. Siitä lähtien tuo ennen vain satunnaiskäytössä ollut tuote muuttui yhdeksi tärkeimmistä päivittäisistä kosmetiikkatuotteistani. Kasvoveden lyhyt oppimäärä kuuluisi jotakuinkin näin: Kasvovesi palauttaa ihon Ph:n normaaliksi pesun jälkeen ja auttaa ihoa hyödyntämään voiteiden sekä seerumeiden ravinteet paremmin. Oikea Ph suojelee ihoa ulkopuolisilta bakteereilta ja vähentää selkeästi niiden lisääntymistä iholla.

Kesällä minulla on käytössä aina kaksi erilaista kasvovettä. Aamuisin käytän Mádaran kirkastavaa kasvovettä, sillä se supistaa ihohuokosia ja toimii hyvin kestävän meikin pohjana vähentäen turhaa rasvoittumista. Iltaisin turvaudun kuitenkin hieman hellävaraiseen ja hoitavaan Aloréen alkoholittomaan kasvoveteen, jota käytän Patykan piparminttu-puhdistusvaahdon jälkeen. Jälkimmäisen kasvoveden pohjana toimii ohransiemenvesi sekä ohranlehtiuute, jotka yhdessä antavat hellävaraista happihoitoa iholle.

aloree_jolie_halopieniaikuinen192.jpg

Siinä missä Mádaran kirkastava kasvovesi selvästi supistaa ihohuokosia ja napakoittaa ihoa, Aloréen kasvovesi jättää ihon todella pehmeän tuntuiseksi eikä aiheuta mitään kiristyksiä. Siksipä olen joinain iltoina laittanut kasvoille pesun jälkeen pelkän kasvoveden, sillä se on kesäkuumalla riittänyt itsessään hoitavaksi kosteutukseksi.

Yksi iso asia on tässä kasvovedessä hoitavien ominaisuuksien lisäksi kohdallaan: tuoksu on helposti lähestyttävä — aavistuksen makea, hennon kukkainen, pehmeä ja pyöreä. Tuoksua kuvaa parhaiten se, jos kuvittelette millainen olisi kukkakarkki.

Olen todella tarkkanenäinen, jonka vuoksi minulla on jäänyt monia hyviäkin luonnonkosmetiikkatuotteita käyttämättä niiden voimakkaan tuoksun vuoksi, siksi arvostan tällaisia hempeästi tuoksuvia tuotteita.

aloree_jolie_halopieniaikuinen193.jpg

Toinen valintani testaukseen oli Aloréen uudistava eliksiiri, johon sekä minä että mieheni tykästyimme tuotteena todella paljon, mutta jota vain mieheni siirtyi oikeasti käyttämään — arvaattekin ehkä, että palaamme jälleen tuoksumieltymysten äärelle. Aloréen uudistava eliksiiri sisältää vain viittä raaka-ainetta ja vaikka koostumus on kevyen öljymäinen, tuote imeytyy silti todella hyvin. 

Eliksiiri pehmentää ihoa ja toimii itsessään juuri niin kuin lupaakin, mutta itselleni tästä puskee aavistuksen liian paljon Camelina-öljyn tuoksu esille, sen sijaan mieheni ei huomannut mitään häiritsevää. Tuoksu on muutoin hennon vihreä, mutta jostain syystä olen aina voinut huonosti Camelina-öljyn hajusta ja mausta, oli kyse ruoanlaitosta tai kosmetiikasta 🙂 Hajuaistit ja mieltymykset ovat niin erilaisia! 

aloree_jolie_halopieniaikuinen195.jpg

Säästin viimeiseksi tuotteen, joka vei täysin mukanaan ja jota olen markkinoinut lähipiirilleni aikamoisella innolla: Aloréen kirkastava kasvonaamio. En liioittele yhtään, jos sanon että tämä on persoonallisin ja parhain naamiotuotteeni koskaan. Persoonallisin siksi, että väri on kimaltelevan vihreä ja toisin kuin useimmat voidenaamiot, muistuttaa tämän koostumus todella paksua geeliä, joka kuitenkin levittäytyy iholle kuin unelma. Naamio ei valu, vaan pysyy paikallaan — tämä ominaisuus toimii saunassa kuin nakutettu. Vaikka naamio olisi ollut kasvoilla puolikin tuntia, se ei kuivahda paikoilleen.

Kimaltelevan vihreää väriä ei ole syytä säikähtää, sillä kasvoille levitettäessä naamio muuttuu kirkkaaksi. Naamio menee mielestäni elvyttävien tuotteiden joukkoon, sillä se paitsi kosteuttaa, myös heleyttää ihoa. Tekee siitä jotenkin todella lapsen pehmeää ihoa muistuttavan, ihanan siis 🙂 Vaikka minulla on ollut tuote parisen kuukautta, uhkaa se jo loppua, sillä olen jäänyt siihen niin koukkuun.

Patyka-piparminttuputsari, kahvinpuru/suolakuorinta, Aloréen naamio ja sauna. Toimii!

aloree_jolie_halopieniaikuinen196.jpg

Aloréen pakkausdesign on todella eleetöntä ja pelkistettyä, jos vertaa esimerkiksi samasta maasta tulevaan L’atélier des Déliceen. Vaikka reittaisinkin jälkimmäisen pakkausdesignin perusteella houkuttelevammaksi, ovat Aloréen tuotteet silti aivan ässiä ja he ovat halunneet erottua enemmän sisällöllään, klorokosmetiikalla, kuin kikertävän vihreillä pakkauksillaan.  

Palaan teille huomenna reseptipostauksen kera pitkästä aikaa, mutta muistutan teitä kuitenkin tänään vielä yhdestä ihanasta jutusta:

Koko viikonlopun ajan jokaisella on mahdollisuus saada Jolien tyttöjen Pariisi-lomaviikon kunniaksi verkkokaupasta -10 % kaikista tuotteista koodilla Pariisi.

Huomenna nautiskellaan jotain erilaisen kivaa aamu/välipala-osaston raikasta kesäherkkua… 

Nautikkaa viikonlopusta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *