Behind the scenes, eli mitä HaLon keittiössä oikeasti tapahtuu!
Innostuin leipasemaan raakamättöherkkuja viikonloppuna enkä vähiten siksi, että saimme ihania vieraita, joille raakasysteemit ovat aika uutta. Raakapizza = love.
Odottelin vieraita sydän pamppaillen.
Ja innostuin taas leikkimään. Antti ja Iiris: Ei mitään hätää, en usuttanut näitä ihania viiksejäni takaisin pohjataikinaan ;)
Lopputulos: sain aikaiseksi myös neliöpohjia. Kuvan pizzapohjat on valmistettu idätetystä tattarista, blendattu taikinaksi, kaulittu levyksi hamppujauhoja apuna käyttäen ja kuivattu uunissa. Täyttävää!
”Juusto” valmistuu pähkinöistä, siemenistä, mausteista ja kotona kasvaneesta basilikasta. Tsekkaa ohje aiemmasta Raakapizzaa-postauksestani, josta löytyy myös pizzapohjan sekä tomaattikastikkeen ohje.
Marinoituja sieniä, ohje täällä. Nämä olivat kaikkien suosikkipäällysteitä.
Sitten lähdettiin pikniköimään:
Mukaan otettiin vielä ananaspaloja, villirucolaa, marinoituja herkkusieniä, tomaattiviipaleita, kastikkeet ja tietysti pohjat.
Tuomas täyttää omaa pizzapalaansa paviljongilla. Ilma helli, oli melkein +20.
Antti täyttöpuuhissa — vähän sellainen confused-ilme?
Kaunis Iiris ja kaanis eka raakapizza!
Kokeilkaa ihmeessä raakakokkailua kotonakin — meidän vieraat ainakin väittivät tykkäävänsä. Uskon empiirisen havaintoni todeksi, koska pizzaa otettiin lisää vielä monesti ;) Myös Topsamo ihastui raakapizzaan ja oli kärttämässä sitä koko ajan lisää:
Jep, raakapizzanpala tassujen välissä <3
Tyytyväinen.
Näihin kuviin ja tunnelmiin on ihana palata kylmien iltojen saapuessa — kiitos ihanat mahtavasta päivästä yhdessä!
– Hannamari, joka uskaltautui vielä pulahtamaan eilen joessa uimassa