Gluteeniton pannari

pannari_halopieniaikuinen0058.jpg

Hoi fiksuilijat! Jos herkkuhammasta kolottaa viikonloppuna, niin kannattaa taikoa tätä mehevää pannaria jälkkäriksi itselle ja tovereille. Mun mielestä tämä ainakin omassa elämässäni ”välikuukautena” toiminut maaliskuu on hyvä päättää makeisiin tunnelmiin 🙂

pannari2_halopieniaikuinen0059.jpg

Gluteeniton herkkupannari (tuplaa annos, jos haluat pellillisen)

4 dl luomukookosmaitoa

4 luomukananmunaa

1,5 dl luomumantelijauhoa

1 tl aitoa vaniljaa

1 rkl vanilja-agavea (ei pakollinen)

1 tl psylliumia

Sekoita kaikki tasaisesti sekaisin. Mun kookosmaito oli ollut jääkaapissa ja vähän jämähtänyt siellä, joten jouduin näyttämään omalle taikinalleni blenderiä :) Anna tekeytyä puolisen tuntia. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. 

Jos et pidä kookosmaidosta, nesteen voi korvata millä tahansa muullakin nesteellä — joskin ei se kookoksen maku kyllä juurikaan puske valmiista tekeleestä esille. Koostumus ja maku muistuttavat tavallista pannaria, joten uskoisin tämän uppoavan ihan kenelle vain :) 

Postaustahtini tulee jälleen tihentymään huhtikuun alkaessa. Olen viettänyt vähän ”vahingossa” aika hitaan maaliskuun — tai ehkä suunnittelematta olisi parempi sana vahingon tilalle :) Väsyttävä ja kiireinen talvi otti veronsa hieman myöhässä ja nyt alkaa tuntua siltä, että tervetuloa uudet suunnitelmat. Uutta päin!

hyvinvointi terveys vastuullisuus ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.