Hiivauutteeton kasvisliemijauhe

naturata.jpg

Kasvisruoka vaatii enemmän maustamista kuin tavallinen ruoka ja siksi pidänkin tärkeänä sitä, että kotoa löytyy aina tiettyjä mausteita tai maustesekoituksia. Yksi niistä on bruschetta ja toinen on kasvisliemijauhe. Viitseliäimmät keittävät kasvisliemensä itse — kiireisemmät turvautuvat purkkiin. Pääasia on, että kasvisliemijauhe on hiivauutteeton. Miksi, se selviää jutun lopusta.

On ollut kiven alla löytää hiivauutteetonta kasvisliemijauhetta täältä Rovaniemeltä, mutta sain viimein tilattua sellaista töihin. Enkä vaihtaisi enää muuksi.

Kyseessä on Naturatan luomukasvisliemijauhe, josta löytyy vain seuraavia: merisuolaa, maltodekstriiniä (maissista), selleriä, sipulia, purjoa, porkkanaa, palsternakkaa, lipstikkaa, muskottia, presiljaa, auringonkukkaöljyä, mustapippuria ja kurkumaa. 

Purnukka maksoi reilun 8 € ja on kestänyt käytössä viime marraskuusta asti. Ei paha kuukausihinta, kun jauhe käy vielä niin moneen ruokaan tuomaan täyteläistä makua.

En viitsi referoida omaa (aikaa vienyttä) aiempaa juttuani aiheesta, joten kehoitan vain lukemaan tekstini siitä miksi Hiivauute on natriumglutamaatin kaveri.

puheenaiheet vastuullisuus ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.