Kassialman uuswanha nahkalaukku

HaLo

Joskus kirppareita kiertää monta kertaa peräkkäin löytämättä mitään ja joskus vaan lykästää, kuten muutama viikko sitten. Huomasin vakkarikirppikselläni käydessäni, että jossain pölynurkkien uumenissa kurkisti hylätyn näköinen nahkalaukku. Epäilin hinnan olevan useita kymppejä, täällä kun taidetaan erinomaisen hyvin nämä kiskurihinnat kaikista vanhoista (arvokkaista) tuotteista. Päätin silti tsekata hintalapun — kuten kunnon kirppisnarkin pitääkin. Luuloistani huolimatta en köyhtynytkään, sitä vastoin talvivaatteeni saivat kivan kaverin. 

Olen kassialma viimeiseen asti ja koska tämän naisen laukkuun pitää saada mahdutettua tab, kalenteri, ideavihkot, hajuvedet, eväät ja muut tuiki tarpeelliset jutut, myös kokoa pitää löytyä.  

Bongaamani laukku on siis kokonaan nahkaa, lukuunottamatta vetoketjuja. Laukku on saanut osumia ja on siis kuluneen näköinen, mutta rikki se ei ollut mistään kohdin. Aika kiva, että se oli siis käyttövalmiudessa pienen pintavahauksen jälkeen, kas tässä vähän ennen-kuvia…

Alkuperäiset materiaalit ovat huippuja monestakin syystä: ne kestävät käyttöä, ovat persoonallisia ja lisäksi ajan patina näkyy niissä kauniisti — esteetikko arvostaa. Varsinkin puu ja nahka ovat materiaaleja, joista meikä diggaa.

Kattokaa nyt näitä saumoja ja ompeleita — ei yhtään oo ratkenneet tai kuluneet. Vetoketjut on myös priimakunnossa ja lisäksi tässä on hauskoja yksityiskohtia. Laukun saa keskeltä auki, kun avaa molemmat vetskarit ja sitten kun keskiosan sulkee niin tuon lipareen saa kiinni vyönsoljella. Hauskan nerokasta, joskin avaaminen on hieman hitaampaa. 

Ja se hinta. Kevensin lompakkoani vain 10 € verran, mikä on suorastaan rikollisen halpa!

Loppuviikoksi voisin napsasta muutaman kuvan laukun kanssa in action.

Kommentit

LinaS
iivents

Rikollinen hinta noin mageesta veskasta! Hyvä löytö, onnittelut!

Kommentoi