Kaunista, keltaista, parasta!
Hemmottelen teitä nyt oikein urakalla kaikilla kesäisillä herkkuresepteillä, sillä ainakin itsestäni kesä tuntuu otollisimmalta ajalta herkuttelulle. Viime viikolla esittelin teille kirpsakan vadelma-kookos-jäätelön ohjeen, nyt olisi vuorossa hieman makeampi vaihtoehto. Keltainen väri tulee ihanan samettisesta ja täyteläisestä mangosta.
Makea mangojäätelö, 3-4:lle
300 g pakastettua mangoa
400 g paksua kookoskermaa jääkaappikylmänä
1 dl tocotrienols-jauhetta
0,5 dl hunajaa
Sekoita kaikki ainekset blenderissä sekaisin ja nautiskele heti. Tämä sama resepti toimii sulamisensa jälkeen myös aivan mahtavana maidottomana jogurttipohjana aamuille — kokeile vaikka itsetehdyn myslin kanssa :) Koostumus on hyvin jogurttimainen ja tätä syövät lapsetkin mielellään. Jos et ole kovin makean ystävä, jätä hunaja reseptistä pois. Pinnalle sopivat erityisen hyvin rapsahtavat siitepölyrakeet, joita kannattaa sekoittaa mukaan runsaasti!