Kaunista, keltaista, parasta!

mangojaatelo_halopieniaikuinen_1.jpg

Hemmottelen teitä nyt oikein urakalla kaikilla kesäisillä herkkuresepteillä, sillä ainakin itsestäni kesä tuntuu otollisimmalta ajalta herkuttelulle. Viime viikolla esittelin teille kirpsakan vadelma-kookos-jäätelön ohjeen, nyt olisi vuorossa hieman makeampi vaihtoehto. Keltainen väri tulee ihanan samettisesta ja täyteläisestä mangosta.

mangojaatelo_halopieniaikuinen.jpg

Makea mangojäätelö, 3-4:lle

300 g pakastettua mangoa

400 g paksua kookoskermaa jääkaappikylmänä

1 dl tocotrienols-jauhetta

0,5 dl hunajaa

Sekoita kaikki ainekset blenderissä sekaisin ja nautiskele heti. Tämä sama resepti toimii sulamisensa jälkeen myös aivan mahtavana maidottomana jogurttipohjana aamuille — kokeile vaikka itsetehdyn myslin kanssa :) Koostumus on hyvin jogurttimainen ja tätä syövät lapsetkin mielellään. Jos et ole kovin makean ystävä, jätä hunaja reseptistä pois. Pinnalle sopivat erityisen hyvin rapsahtavat siitepölyrakeet, joita kannattaa sekoittaa mukaan runsaasti!

hyvinvointi terveys vastuullisuus ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.