Kevään luonnonkosmetiikkahitit by Halo

nayttokuva_2013-04-27_kohteessa_21.28.31.png

Huomasin tässä uusimpia kosmetiikkavarastojani katsellessa, että tuleva kesä on tainnut inspiroida meikäläistä aikamoisesti. Tuli sellainen fiilis, että kaikille niille talven tylsille maanläheisille meikkiväreille olisi just nyt hyvä antaa hetkeksi kenkää meikkipussista.

Talvimoodi piti sisällään hyvin paljon hillittyjä ja neutraaleja ruskean eri sävyjä — jotenkin ei vain yhtään tuntunut siltä, että olisi tehnyt mieli villitellä kaiken sen pimeyden keskellä, mikä täällä pohjoisessakin oli vallallaan monta kuukautta. Vaan kun kevätaurinko puski esiin pilvenhattaroiden välistä oikein toden teolla viime kuussa, päätin jotta nyt jos koskaan on aika alkaa käyttämään taas kirkkaita värejä ja harjoittelemaan kesän inspiroimia meikkityylejä.

Minulla on varallenne monia kivoja meikkipostauksia, joissa on päästetty väri-iloittelu täysin valloilleen, mutta sitä ennen koostin teille muutamista uusista meikkisuosikeistani minikollaasin. 

Kollaasin ensimmäisessä kuvassa on Zuiin raikastakin raikkaampi sävy Jade, jolla loihtii silmiä kauniisti korostavat rajaukset ja koko luomenkin peittävän meikin. Zuiin luomivärien värikylläisyys mahdollistaa niin helposti sen, että samasta pakkauksesta saa tehtyä sekä näyttävän iltameikin että freesin päivämeikin. Just niin kuin itsestä sillä hetkellä tuntuu — ja siitä täällä ainakin tykätään!

Zuiin toinen luomivärisävy Sunflower on puolestaan hyvä vastakohta Jadelle. Tämä kultaisen keltainen sävy henkii kesäiltojen ilta-auringon tunnelmaa ja antaa luomille säihkettä. Sunflowerin kaveriksi sopivat erittäin hyvin festarit, letit ja päivettynyt iho.

kuva_11.jpg

Poskipäillä Peachia, silmissä Sunfloweria ja Bleu Canardia. Ja mielessä suuri väsymys sekä tyytyväisyys, sillä takana oli monta monituista tuntia pihahommia raikkaassa ulkoilmassa 🙂

Sunflowerin kanssa olen yhdistänyt viime aikoina Couleur Caramelin meikkikynän sävyä Bleu canardKyseinen sävy on kuvasta poiketen jotain raikkaan ja tumman turkoosin yhdistelmästä — jaan täällä hieman myöhemmin tarkempia kuvia käytössä. Omille ruskeille silmilleni tämä sävy oli kiva piristys.

jolie.jpg

Jolie on oma lempikosmetiikkakauppani netissä jo pelkästään visuaalisen ilmeen sekä laajan että laadukkaan verkkomedian ansiosta. Siellä on kohdallaan fiilis, luotettavuus että valikoima.

Siksi kamut muistutankin teitä nyt tuosta alekoodista, se on vielä tämän päivän voimassa ja koskee kaikkea Patykasta Weledaan ja aina Kure Bazaarista Zuiihin sekä uuteen huippusarja Aloréehen (josta pakko vinkata vielä tästä naamiota, huippukamaa!). 

kauneus meikki iho vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *