Keväistä eliksiiriä talvi-iholle

latelierdesdelices_firmingoil1104.jpg

Auringonpilkahdusten keskellä katse kääntyy helposti hieman harmahtuneen talvi-ihon suuntaan ja silloin tekee mieli viettää kotispassa hetki jos toinenkin. Itse pidän siitä, että laadukkaan luonnonkosmetiikan avulla iho on todellakin mahdollista saada kukkean raikkaaksi ja heleäksi ihan kotioloissa, lähtemättä minnekään.

Muutaman perustuotteen hinnalla tekee kotona jopa kymmeniä vartalohoitoja siinä, missä ulkopuolisella käydessä nuo samat pennoset menevät vain yhteen kertaan (mikä on silloin tällöin luksusta sekin). 

latelierdesdelices_firmingoil1099.jpg

Olen parantumaton kahvifani ja kun aloitin pienimuotoisen etäisyyden ottamisen tuohon päivieni rakastettuun rytmittäjään, ajattelin palkita itseni jollain mukavalla. Mikäs sen loogisempaa ja lohdullisempaa kuin erittäisen hedelmäisen kahvin tuoksuinen kuivaöljy, joka on pakattu täyteen kevätihoa napakoittavia ainesosia? 

Ranskalaisen hienostunut L’atélier des Délices-sarja tietää mistä naruista vetää, kun kysymyksessä olen minä. Jos tuotteessa mainitaan sanat seerumi ja eliksiiri, niin tänne vain! Käytän kasvoillani pääsääntöisesti aina seerumeita, sillä ne imeytyvät niin nopeasti ja niihin on pakattu hyvin tiiviiseen muotoon korillinen ihoa uudistavia ravintoaineita. Tuollainen seerumin kaltainen ravintopommi kuulostaa juuri oikealta ratkaisulta kalpean talvi-ihon taltutukseen. Kevät tulkoon esille, niin kuulkaas tulee meikätytön uudistettu ja kuulas ihokin.

latelierdesdelices_firmingoil1103.jpg

Pidän todella paljon vartaloöljyistä, niissä on jotain niin alkuperäisen aitoa, että kerta toisensa jälkeen valitsen yleensä mieluummin öljyn kuin rasvan. Toisin kuin useiden rasvojen käytön jälkeen, jättävät vartaloöljyt ihon todella pehmoiseksi ja kosteutuneen tuntuiseksi pitkäksi aikaa.

ADD:n kahviöljyn kohdalla parasta on kuitenkin kaltaistani hoppuhousua ajatellen se, että kyseessä on nopeasti kuivuva kuivaöljy. Levityksen jälkeen ei mene kuin hetki — ja tsup — öljy on humahtanut ihon uumeniin niin nopeasti, että vaatteet voi pukea käytännössä hetimmiten päällensä.

Turhan sotkun sijaan tiedossa on hykerryttävän rento ja hyvä mieli kaffiöljyn tuoksusta ja tunnusta iholla.

latelierdesdelices_firmingoil1098.jpg

En ole koskaan uskonut mihinkään kiinteyttäviin vartalonhoitotuotteisiin, sillä loppujen viimein kysymys on aina ja ikuisesti siitä, mitä laitamme suuhumme ja miten ahkerasti liikumme. Mutta. Uskon yleisesti siihen, että säännöllinen ihon kuoriminen, kuivaharjaaminen ja vartaloöljyjen käyttö saa veren kiertämään myös ongelmakohdissa ja vauhdittaa aineenvaihduntaa paikoissa, joissa on turhan tuhdisti rasvaa päällä.

Jos haluaa oikein tehostaa kaffin vaikutusta, kannattaa suihkussa kuoria itsensä läpikotaisin kahvinpuruilla ja levittää sitten iholle ADD:n kahvieliksiiriä, tätä kuivaöljyjen kuningasta. Kun vanha ihosolukko on kuorittu pois, pääsevät kuivaöljyn tehoaineet helpommin tekemään sen mitä lupaavat.

latelierdesdelices_firmingoil1097.jpg

Itse olen huomannut, että kaffiöljy oikeasti myös napakoittaa ihoa, ja ihmekös tuo kun koko öljyn koostumuksesta 60 % on tömäköitä tehoaineita. Kovatempoisten kahvakuulatreenien aiheuttaman lihaskiristyksen ja lämpöisen suihkun jälkeen tunnen ansainneeni tujauksen kaffiöljyä iholleni (vaikka olenkin lipsunut välillä myös sen kaffikupposen ääreen). 

kauneus iho mieli vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *